Avtomoto
18.06.2022 07:35

Deli z drugimi:

Share

Zdaj je pravi čas za električni skiro

Eno bolj učinkovitih in zabavnih električnih prevoznih sredstev za premagovanje krajših razdalj je zagotovo električni skiro.
Foto: Tomtop
Foto: Tomtop

Pot v službo, na popoldanske aktivnosti ali zgolj poletno umirjena vožnja na dopustu – danes mnogi prisegajo na električni skiro. Je hiter, okreten in dovolj majhen, da z njim pridemo še skozi tako ozke predele, hkrati pa je celo dovolj majhen, da ga lahko zložimo in pospravimo v prtljažnik avtomobila.

Eden izmed zelo zanimivih predstavnikov je NAVEE N65, za katerega na TEJ POVEZAVI v času pisanja poteka omejena akcijska ponudba, ki traja do razprodaje zalog. Električni skiro NAVEE lahko s pomočjo kode FT4495 dobite za ugodnih 518 €.

Opremljen je s 500 W brezkrtačnim motorjem, ki zagotavlja stabilnost in zmogljivost tudi pri premagovanju do 25 % naklonov. Ima nastavljivo hitrost, in sicer 25 km/h in 15 km/h. Nastavite jo s priročnim gumbom in jo lahko spremljate na LED zaslonu. Ta poleg hitrosti prikazuje še stanje baterije, izhodno moč in druge podatke.

Baterija premore dovolj moči za doseg do 65 kilometrov. Doseg pa je seveda odvisen od načina vožnje, terena, temperature, teže uporabnika in ostalih parametrov. Električni skiro prav tako vsebuje sistem za upravljanje baterije (BMS), ki podaljša njeno življenjsko dobo.

Nosilnost omenjenega skiroje je do 120 kilogramov. E-skiro NAVEE ima spredaj EABS sistem, zadaj pa se za varno ustavljanje zanaša na kolutno zavoro. Skupaj poskrbita za kratko zavorno pot in varno vožnjo. Spredaj in zadaj je za večjo varnost v slabi vidljivosti opremljen še z LED lučjo.

Dober stik s cesto mu zagotavljata 10-palčni pnevmatiki. Električni skiro N65 ima zložljivo zasnovo za bolj enostavno hrambo in prenašanje.

Za več informacij kliknite TUKAJ, kjer si lahko ogledate tudi možnosti nakupa. Spletni prodajalec TomTop v času pisanja električni skiro dostavlja iz evropskega skladišča na Poljskem, kar pomeni, da vam ne bodo zaračunali dodatnih dajatev. Pri nakupu ne pozabite uporabiti akcijske kode FT4495, ki zagotavlja dodaten popust in ceno 518 €.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električni skiro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več