Pametne ure
24.02.2024 06:11
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimiva pametna ura Xiaomi Watch 2 že na voljo v predprodaji?

Pametna ročna ura Xiaomi Watch 2 je že na voljo za prednaročila na nemški spletni prodajalni podjetja Amazon. Trgovec zanjo zahteva 199 evrov.
Foto: Xiaomi
Foto: Xiaomi

Xiaomi je danes podjetje, ki ga na področju pametnih mobilnih telefonov Android poznamo prav vsi. Tudi njihove pametne zapestnice in pametne ure slovijo po kakovosti in relativno nizkih cenah. Najnovejša pametna ročna ura Xiaomi Watch 2 pa prinaša še vrsto težko pričakovanih izboljšav.

Čeprav pametna ročna ura Xiaomi Watch 2 še bi bila uradno najavljena s stani računalniškega giganta, je ta že na voljo za prednaročila na nemški spletni prodajalni podjetja Amazon. Novost ni ravno poceni. Trgovec zanjo namreč zahteva kar 199 evrov. Kljub temu je nova pametna ročna ura podjetja Xiaomi precej cenejša v primerjavi s sorodnim izdelki vodilnih proizvajalcev ur.

Kot vse kaže je bila pametna ura Xiaomi Watch 2 ustvarjena za sodobnega uporabnika z natrpanim urnikom in prefinjenim življenjskim slogom. To odraža profesionalna, poenostavljena estetika oblikovanja naprave. Piko na i pa daje še kakovostni zaslon z 1,43-palčno diagonalo. Tu gre za zaslon okrogle oblike, ki je na srečo zelo dobro viden tudi ob močni dnevni svetlobi.

Xiaomi Watch 2 ima na voljo bogat portfelj senzorjev, in sicer senzor za bitje srca, merjenje nasičenosti krvi s kisikom, samodejna svetilnost, pospeškomer in še mnogo več. Najnovejša ura lahko spremlja vaše rezultate pri več kot 100 različnih športnih aktivnosti.

Na uradno predstavitev pametne ročne ure Xiaomi Watch 2 na srečo ne bo treba več veliko čakati. Ta naj bi bila namreč uradno ponujena v prodajo že 25. februarja letos. Kupci pa bodo lahko izbirali med dvema barvnima odtenkoma, in sicer elegantni črni in biserno beli.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več