Računalništvo, telefonija
16.02.2020 12:03

Deli z drugimi:

Share

Z novo mobilno baterijo Samsung vam nikoli ne bo zmanjkalo energije!

Z novimi zunanjimi baterijami Samsung nam zagotovo ne bo zmanjkalo energije!
Z novimi zunanjimi baterijami Samsung nam zagotovo ne bo zmanjkalo energije!

Dvignite roko vsi tisti, ki ste se kdaj znašli v zadregi s prazno baterijo brez polnilca ali dostopa do vtičnice s katero bi lahko napolnili svoj mobilni telefon? Če se v takšnih situacijah znajdeš pogosto, je mogoče čas, da razmisliš o powerbanku – kompaktnem in prenosnem polnilcu baterij, ki ga imaš lahko vedno pri roki kot zadnjo rešitev za polnjenje mobilnih telefonov, tabličnih in prenosnih računalnikov ali fotoaparatov. V to so prepričani tudi pri podjetju Samsung, saj so pripravili kad dve novi in zanimivi mobilni bateriji.

Ena izmed novih prenosnih baterij podjetja Samsung je opremljena s tehnologijo brezžičnega polnjenja (standard Qi), druga pa te možnosti nima. Za shranjevanje električne energije je na voljo baterija zmogljivosti 10.000 miliamper ur, za polnjenje ba skrbi tehnologija moči 25 vatov oziroma 7,5 vatov pri brezžičnem polnjenju. Model s podporo za brezžično polnjenje ima na voljo dva vmesnika USB-C, drugi pa ponuja en USB-A in en USB-C priključek. Če pa poknimo naše mobilne naprave v avtomobilu je Samsung za nas pripravil avtomobilski polnilec 45W Dual Car Charger, ki je prav tako opremljen s priključkoma USB-A in USB-C.

Podjetje Samsung bo oba prenosna polnilca mobilnih naprav in avtomobilski polnilec ponudilo v prodajo v marcu letošnjega leta. Trenutno je znana maloprodajna cena le prenosne baterije s sistemom brezžičnega polnjenja. Ta je bila postavljena na okoli preračunanih 73,86 evrov.


Prijavi napako v članku