Računalništvo, telefonija
09.09.2013 11:59
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xolo Tab: Super tablica za smešno nizko ceno!

Tablični računalnik Tab podjetja Xolo v vrednosti preračunanih 160 evrov je primeren tako za zahtevnejša dela kot kakovostno preživljanje prostega časa. Novost je namreč opremljena z 8-palčnim zaslonom, 4-jedrnim procesorjem in gigabajtom sistemskega pomnilnika.
Tablični računalnik Xolo Tab ponuja nepremagljivo razmerje med zmogljivostjo in ceno!
Tablični računalnik Xolo Tab ponuja nepremagljivo razmerje med zmogljivostjo in ceno!

Podjetje Xolo je med uporabniki storitev mobilne telefonije dobro poznano po kakovostnih, zmogljivih in cenovno nadvse ugodnih pametnih mobilnih telefonih. Tokrat se je izkazalo še na področju tabličnih računalnikov, saj je pripravilo izdelek, ki je opremljen z izjemno bogato strojno opremo, zanj pa bo v prosti prodaji potrebno odšteti zgolj preračunanih 160 evrov. Glavni adut tabličnega računalnika Xolo Tab je vsekakor podpora za omrežje 3G, saj jo lahko koristimo tudi za opravljanje klasičnih telefonskih pogovorov.

Cenovno ugodni tablični računalnik Xolo Tab je primeren tako za zahtevnejša dela kot kakovostno preživljanje prostega časa, saj je opremljen z 8-palčnim (20,3-centimetrskim) zaslonom IPS ločljivosti 1.024 x 768 slikovnih točk (razmerje stranic 4:3), 4-jedrnim procesorjem Snapdragon 8225Q frekvence 1,2 gigaherca z vgrajeno grafično kartico Adreno 203 in sistemskim pomnilnikom kapacitete enega gigabajta. Za shranjevanje podatkov je na voljo vgrajeni pomnilnik s štirimi gigabajti prostora in reža za pomnilniške kartice microSD (do 32 GB).

Preostala strojna oprema cenovno ugodenega tabličnega računalnika Xolo Tab obsega še digitalni fotoaparat ločljivosti dveh milijonov točk, spletno kamero VGA, brezžični povezavi Wi-Fi in Bluetooth ter navigacijski sistem GPS. Tablici 12-urno neprekinjeno delovanje oziroma do 360 ur v pripravljenosti z vključeno povezavo 3G zagotavlja zmogljiva baterija kapacitete 4.000 miliamper ur. Celoto zaključuje nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.1.2 Jelly Bean.


Prijavi napako v članku