Življenjski slog
14.04.2021 07:06
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi je postregel z mojstrovino

Xiaomi Deerma Mop brezžični pomivalec navdušuje uporabnike z dvojno funkcijo pometanja in pomivanja najtrdovratnejših umazanij.
Xiaomi Deerma Mop brezžični pomivalec navdušuje uporabnike z dvojno funkcijo pometanja in pomivanja najtrdovratnejših umazanij.

Xiaomi se ne ustavlja. Uspeh na mobilnem področju širi še na druga področja. Ne govorimo samo o potrošniški elektroniki, ampak tudi o aparatih za domača opravila. Iz razvojnega parka so nedavno predstavili novega pametnega pomivalca, ki opravlja dvojno funkcijo pometanja in pomivanja. Za sijaj v domu lahko poskrbite na TEJ POVEZAVI, kjer je spletni prodajalec Cafago pripravil akcijsko ceno 28,89 evrov.

Ergonomska oblika Xiaomi Deerma Mop skriva kar nekaj presenečenj. Kot že rečeno opravlja kar dve opravili naenkrat. Pometa s pomočjo vrtljive mehanske krtače z mehkimi in tankimi ščetinami, ki očisti prah tudi v najtežje dostopnih kotičkih. Priročnost se ne konča pri ergonomičnem ročaju, razširili so tudi odprtino za sesanje umazanije, ki sedaj še hitreje in učinkoviteje očisti umazanijo iz vaših prostorov.

Kaj vse premore Xiaomi brezžična tehnologija?

Za dolgo in neprekinjeno čiščenje je na voljo posoda kapacitete 230 mililitrov. Posebna zaponka na vznožju brezžičnega pomivalca omogoča preprosto menjavo čistilne krpe. Nič več upogibanja in mučenja z neprožnimi nogami, kjer je vedno prisoten strah, da boste uničili dragocenega pomivalca. Vgrajena visokotlačna črpalka sprošča drobno paro, kar pomeni, da se površine hitro posušijo po pomivanju. Za pomivanje je na voljo posoda za vodo kapacitete 280 milimetrov, kar je več kot dovolj za čiščenje 100 kvadratnih metrov površin. Poskrbite lahko tudi za sterilizacijo vašega doma, kar je še posebej pomembno v teh časih koronavirusa. Vstavite razkužilo v posodico za vodo, za vse ostalo poskrbi brezžični Xiaomi pomivalec.

Xiaomi_brezžični pomivalec
Ne samo, da čisti, hkrati tudi razkuži vaše površine.

Xiaomi Deerma Mop čisti nežno in temeljito na vseh trdih površinah in tudi na občutljivih keramičnih ter marmornih površinah. Z njegovo pomočjo boste očistili tudi težko dosegljive prostore pod kavčem, mizo in ostalim pohištvom. Olajšate si vsakodnevno čiščenje in ne zamudite akcijske ponudbe spletnega prodajalca Cafago na TEJ POVEZAVI. Poskrbeli bodo za hitro dostavo iz evropskega skladišča, brez dodatnih dajatev.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več