Pametne ure
06.04.2021 10:18
Posodobljeno 3 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi je ponovno zadel v polno

Xiaomi MI Band 6 predstavlja tehnološki vrhunec nosljivih naprav.
Xiaomi MI Band 6 predstavlja tehnološki vrhunec nosljivih naprav.

Xiaomi se je v zelo kratkem času razširil na številne trge. Prevladujejo seveda na trgu pametnih mobilnih aparatov, vse več pozornosti pa posvečajo nosljivim napravam, ki so postale nepogrešljiv dodatek slehernega uporabnika. Xiaomi je priskrbel strojno opremo, spletni prodajalec Cafago pa akcijsko ceno. Najnovejšo pametno uro Xiaomi MI Band 6 lahko na
TEJ POVEZAVI dobite za neverjetnih 45,89 evrov.

Xiaomi je naredil velik korak naprej pri zasnovi najnovejše ure. V izredno majhen proračun so nekako spravili AMOLED barvni zaslon, ki je še enkrat večji od predhodnika in poskrbi za kakovosten prikaz grafičnih funkcij. Tovrstne zaslone po navadi opazimo na veliko dražjih mobilnih telefonih, zato je uspeh Xiaomija še toliko bolj osupljiv. Pod zaslonom pa se skriva vrsta naprednih funkcij.

Kaj premore Xiaomi MI Band 6?

Vaše zdravje nadzorujejo senzorji za srčni utrip, krvni pritisk in raven kisika v krvi. Z zbranimi podatki se lahko informirate o morebitnih težavah in prilagodite dnevne navade. Med zasluženim počitkom senzorji analizirajo kakovost vašega spanca in svetujejo pri izbiri optimalnih urnikov za odmore. Kot se spodobi za pametno uro, Xiaomi MI Band 6 podpira več kot 30 športnih načinov, kot so tek, kolesarjenje, košarka, nogomet in drugi. Med samo vadbo pametna ura zbira podatke o pretečeni razdalji in porabljenih kalorijah, ki vam grafično ponazorijo, katera vadba je za vas najbolj ustrezna.

Poleg športnih funkcij Xiaomi pametna ura premore vse prednosti mobilnih telefonov. Na AMOLED zaslonu se vam prikazujejo sporočila, klici in obvestila družabnih omrežij. Ob nakupu je na voljo kar nekaj priročnih aplikacij, kot so vreme, najdi moj telefon, kamera in tudi opomnik za sedenje, ki vas opozori, da je čas za krajšo pavzo.

Xiaomi se je izkazal in v tako majhno ohišje spravil celo kopico naprednih in predvsem uporabnih funkcij. Spletni prodajalec Cafago pa je vse skupaj še dodatno začinil in pripravil neverjetno ponudbo na TEJ POVEZAVI z brezplačno poštnino in brez dodatnih dajatev. Če že nekaj časa iščete sebi primerno pametno uro, potem je vašega iskanja konec. Pohitite in ujemite akcijsko ceno 45,89 evrov, ki velja do konca aprila ali do razprodaje zalog.

Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi Mi Watch Xiaomi

Prijavi napako v članku