Življenjski slog
15.11.2021 18:04
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vsa e-pošta na enem mestu

Poznate in uporabljate Gmail, Outlook ...? Če dnevno preverjate in odgovarjate na več e-sporočil, potem je skrajni čas, da vse to združite v eno samo aplikacijo.
Združite vse e-nabiralnike na enem mestu
Združite vse e-nabiralnike na enem mestu

Če je pregledovanje e-pošte vaš vsakodnevni opravek in vsak dan uporabljate več predalov, potem je Edison Mail prava rešitev za vas. Aplikacija je na voljo tako za Android, kot tudi za iOS in Mac-e; omogoča pa združitev od Gmaila, Outlooka … tudi IMAP e-predala.

Tukaj pa se zadeva še ne konča, saj aplikacija poleg združitve omogoča še kar nekaj dodatnih funkcionalnosti.

Tako npr. lahko hitro najdete podatke o letu, vremenu na končni destinaciji, statusu o vašem naročilu in kje se pošiljka nahaja … Omogoča tudi hitro in enostavno odjavo od e-novic in blokira nezaželena sporočila.

V primeru nadgradnje na Edison+ pridobite še preverjanje zaupljivosti pošiljatelja, blokiranje nezaželenih klicev in sporočil, možnost dodajanja kontaktov kar iz prejetega sporočila ter samodejno prepoznavanje klicatelja glede na prejeta sporočila od iste osebe.

Tudi zasebnost uporabnika postavljajo na prvo mesto. Tako ne zbirajo podatkov o uporabniku za ciljno oglaševanje, zagotavljajo zasebnost vseh sporočil in varno komunikacijo z AES 256 šifriranjem. Prav tako so vsa sporočila shranjena na sami napravi in ne v oblaku, poslovanje pa je transparentno.

Za dostop do aplikacije lahko uporabnik nastavi prepoznavanje obraza ali dostop s prstnim odtisom. Poslujejo tudi skladno z CCPA in GDPR zakonom. V aplikaciji je tudi možnost izbrisa vseh podatkov kadarkoli s samo enim klikom.

V kolikor pa želite celotno zadevo še malce nadgraditi, ponujajo še brezplačni e-poštni naslov z domeno @onmail.com. Nabiralnik ima za 10 GB prostora, priloga v sporočilu pa je lahko velika do 100 MB.

Vas zanima več iz te teme?
Gmail pošta elektronska pošta

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več

Tajin utrinek Infinity Energy, Špela Rihtaršič s.p.

Dvorjanska ulica 17a, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Tel: 040 755 027
Koliko ur preživite v sedečem položaju? Koliko ur prebedite za računalnikom? Odgovor je vse več. Sodoben način življenja naj bi bil dinamičen in razgiban, vendar je velik del ... Več