Računalništvo, telefonija
09.10.2017 16:09
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Urejanje financ iz domačega naslonjača

V sodobnem svetu so čakanje pred okenci zamenjali kliki na spletu in različne aplikacije. Splet ponuja boljšo dostopnost storitev, nižje stroške in predvsem prihranek časa. Ker se vse večji del našega poslovnega in zasebnega življenja odvija na spletu, »online« izkušnja pa je vedno bolj razširjena, je povsem razumljivo, da se na splet selijo tudi mnogi segmenti bančnega poslovanja. UniCredit Bank vam kot prva slovenska banka tako že omogoča popolnoma digitalno izkušnjo z bančnimi storitvami.
Urejanje financ iz domačega naslonjača
Urejanje financ iz domačega naslonjača

Preprosto in hitro odpiranja računa »online« lahko opravite kadarkoli in kjerkoli, potrebujete le dostop do spleta. Preprosta navodila vas vodijo skozi postopek, ki se zaključi z aktivacijo računa ter dostopom do online in mobilne banke. Online odprtje računa prinaša strankam prihranek časa, prijetno uporabniško izkušnjo in predvsem veliko boljši nadzor nad financami.

Z odprtjem računa prek spleta s paketom Sodobni, ki ga pol leta uporabljate brezplačno, pridobite še vrsto drugih ugodnosti: do 500 EUR limita brez stroškov odobritve, brezstično BA Maestro kartico, dostop do Online banke in Mobilne banke GO!, varnostno SMS sporočilo ter kartico Mastercard ali VISA. V tem poskusnem obdobju se boste dodobra spoznali z vsemi funkcijami in koristmi paketa, pridobite pa lahko tudi do 50 EUR nagrade.


Koristi uporabe spletnih bančnih izdelkov, kot so online odpiranje računa ter online in mobilna banka, je s pojavom novih funkcionalnosti vse več:

  • Banka je »odprta« praktično vse dni v letu, do nje pa lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli.
  • Z video prepoznavo je identifikacija uporabnika še zanesljivejša.
  • Uporabnik ima veliko boljši nadzor nad dogajanjem na računu, predvsem lahko lažje sledi arhivu plačil, nakazil in prejemkov, ki so shranjeni v njegovem arhivu.
  • S pomočjo online banke lahko komitenti rezervirajo termin za obisk bančnega svetovalca in s tem prihranijo čas, saj jim ni treba čakati v vrsti.
  • S funkcijo slikaj in plačaj postane plačevanje položnic in vnašanje svojih podatkov v obrazce hitrejše in preprostejše.
  • Opuščanje klasičnih papirnatih obvestil in izpiskov pripomore k manjši porabi papirja, s tem pa doda svoj delež pri ohranjanju okolja.

Efren Maldonado, Vodja marketinga in segmentov, UniCredit Bank: »Čeprav boste poslovalnico obiskovali manj pogosto, bomo ostali v stiku. Komunikacijo bomo preselili na digitalne kanale (SMS sporočila in elektronsko pošto), za bolj domač stik s svetovalcem pa vam je na voljo tudi virtualna klepetalnica.«

Spletno odpiranje računa: https://epristop.unicreditbank.si/


Prijavi napako v članku