Računalništvo, telefonija
15.09.2004 10:52

Deli z drugimi:

Share

Unicenter Service Management

Podjetje Computer Associates je objavilo, da je na voljo najbolj vsestranska rešitev za upravljanje IT – Unicenter Service Management. Ta rešitev ima v Ameriki že dolgo zgodovino uporabe, sedaj pa je rešitev na voljo v širšem obsegu tudi v Evropi. Rešitev Unicenter Service Management omogoča organizacijam, da optimizirajo vlaganja v storitve IT in jih usklajujejo s svojimi poslovnimi cilji. Rešitev jim namreč omogoča večji pregled in nadzor nad viri, stroški in delovanjem storitev IT. Skrbniki IT lahko s to rešitvijo veliko bolje primerjajo konkurenčne zahteve projektov s poslovnimi cilji, zmanjšujejo tveganja in doprinesejo več k vključitvi tehnoloških stroškov v donosnost podjetja in v poročanje o izgubah.
Podjetje CA Technology Services ponuja dodatne storitve za uvajanje preverjenih postopkov upravljanja storitve ITIL (Information Technology Infrastructure Library) in za boljši nadzor nad informacijsko tehnologijo. Učinkovit in finančno trezen nadzor IT je v podjetjih zelo pomemben, saj so zahteve po optimizaciji učinkovitosti operacij IT vse večje.

Unicenter Service Management ima vsestranske funkcije za finančno upravljanje IT in za izvedbo storitev. Je tesno povezana z drugimi CA-jevimi izdelki Service Desk ter z izdelki za upravljanje storitev in finančnih sredstev. Uveljavlja skupno tehnologijo v okviru CA-jeve strategije Enterprise Infrastructure Management (EIM). Z rešitvijo EIM lahko organizacije IT upravljajo sredstva, ponujajo podporo uporabnikom, določajo pravilnike in razporejajo stroške z vidika poslovanja.


Prijavi napako v članku