Računalništvo, telefonija
22.08.2008 14:51
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Trustov brezžični sistem zvočnikov

Podjetje Trust je predstavilo nov brezžični sistem zvočnikov. Sestavljata ga dva satelitska zvočnika, globokotonec s 40 W RMS izhodne moči v lesenem ohišju ter brezžični vmesnik. Na tem mestu velja omeniti, da je vmesnik (BT-9300) mogoče kupiti tudi posebej in z njim povezati računalnik (z vgrajeno zvočno kartico) z zvočniki domačega stolpa.

Uporaba brezžičnega vmesnika oziroma nadzorne enote je priročna in enostavna, saj lahko zvočnike brez omejitev postavite na želeno mesto in jih upravljate z enega mesta. S priloženim daljinskim upravljalnikom je mogoče upravljati oziroma izbirati skladbe, ki so predvajane s programom Windows Media Player, iTunes, Real Player, WinAmp ali Musicmatch.

Sistem za prenos uporablja brezžični USB Bluetooth oddajnik z dometom do 100 m. Podprti so vsi razširjeni glasbeni formati in oblike predvajanja, kot so MP3, AAC, internetni radio ali glasba kupljena preko spleta. Sistem je preprosto namestiti, saj ne potrebuje dodatnih gonilnikov (način vključi & predvajaj), odlikuje pa ga tudi preprosta uporaba.


Prijavi napako v članku