Računalništvo, telefonija
08.05.2006 10:00
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Trgovci pri enaA.com

Podjetje Gambit trade s svojo ponudbo na www.enaA.com od leta 2000 dalje dosega najboljše rezultate v širši regiji, kljub temu da sicer prodaja preko spleta v Sloveniji zaostaja za najrazvitejšimi državami. V podjetju se zavedajo pomena razvitosti domačega spletnega trga za njihov nadaljnji razvoj, zato so se odločili, da ga spodbudijo tudi sami.

Aprila so zaključili testno fazo projekta, v katerega so vključili 14 domačih trgovcev z različnih področij. Trgovci v okviru enaA.com trgovskega centra poslujejo samostojno, pri čemer imajo zagotovljeno vso infrastrukturo in predvsem izpostavljenost več kot 30 tisoč obiskovalcem dnevno. Kupcem so dosegljivi preko enaA iskalnika, skupne spletne strani http://www.enaa.com/vecTrgovin.asp, spletne strani www.menea.si ter spletne strani v enaA.com spletnem trgovskem mestu z lastnim imenom.

Od maja dalje so enaA.com vrata na široko odprta vsem slovenskim trgovcem. Domača podjetja lahko v manj kot eni uri odprejo lastno spletno trgovino s preverjeno uporabnikom prijazno zunanjostjo in v naslednjih tednih preverijo, kakšno je zanimanje za njihovo ponudbo in tako upravičenost svojih poslovnih načrtov. Storitev je do 31. avgusta brezplačna, potem pa bo na voljo za simboličnih 6 EUR mesečno. V podjetju ocenjujejo, da bodo na takšen način k prodaji preko spleta do konca leta 2006 spodbudili vsaj 200 trgovcev in tako dvignili kvaliteto domače ponudbe na spletu ter obenem poskrbeli za dvig zaupanja potrošnikov.


Prijavi napako v članku