Računalništvo, telefonija
13.10.2017 08:50

Deli z drugimi:

Share

Tu je že tretja posodobitev za iOS 11!

Novi iOS 11.0.1 odpravlja marsikatero pomanjkljivost njegovega predhodnika!
Novi iOS 11.0.1 odpravlja marsikatero pomanjkljivost njegovega predhodnika!

Podjetje Apple ima z novim mobilnim operacijskim sistemom iOS 11 očitno zelo velike težave, saj niza nove posodobitve zanj kot za stavo, saj je sedaj na vrsti že posodobitev iOS 11.0.3. Novost je že na voljo za prenos za pametne mobilne telefone iPhone in tablične računalnike iPad, nujno pa jo morajo namestiti uporabniki telefonov iPhone 6S, iPhone 7 in iPhone 7 Plus. Novi iOS 11 namreč odpravlja številne napake, ki so ob živce spravile že marsikaterega uporabnika Applovih mobilnih naprav.

Za namestitvijo mobilnega operacijskega sistema iOS 11.0.3 bodo največ pridobili uporabniki pametnih mobilnih telefonov iPhone 7 in iPhone 7 Plus, saj imajo težave z delovanjem zvoka. Uporabniki telefonov iPhone 6S pa bodo z namestitvijo odpravili težave povezane z na dotik občutljivim zaslonom. Poleg tega je podjetje Apple z mobilnim operacijskim sistemom iOS 11.0.3 odpravilo še manjše programske napake in povečalo varnost, kar pa uporabniki v praksi ne bodo niti opazili.

Mobilni operacijski sistem iOS 11.0.3 je seveda na voljo preko sistema nadgradnje OTA (over-the-air), namestijo pa ga lahko vsi uporabniki novejših Applovih mobilnih naprav iPhone, iPad in iPod touch. O razpoložljivosti nadgradnje nas bo obvestila mobilna naprava sama, pred izvedbo nadgradnje pa bo morala biti baterija seveda napolnjena na vsaj 50 odstotkov ali pa naprava priključena na polnilec. Poizvedbo lahko seveda izvedemo tudi ročno in sicer s klikom na »Settings«, »General« ter »Software update«.


Prijavi napako v članku