Tiskalniki in skenerji
10.08.2011 16:58

Deli z drugimi:

Share

Toshibini novi kopirni sistemi

Toshiba e-STUDIO 6550C
Toshiba e-STUDIO 6550C

Toshiba je pred kratkim predstavila dve seriji novih barvnih kopirnih strojev, in sicer e-STUDIO 4540c in e-STUDIO 6550c, ki nadgrajujeta meje tiskanja. Seriji združujeta osem novih barvnih kopirnih sistemov, ki jih odlikuje visoka produktivnost in oblikovanost za sodobne omrežne delovne tokove. Sistemi ponujajo veliko več kot le običajno kopiranje, tiskanje, skeniranje in faksiranje – predstavljajo nepogrešljiv del v velikih delovnih skupinah in podjetjih.

Poleg napredne zmogljivosti in večje produktivnosti je moč novih modelov tudi v tehnologiji novega krmilnika Toshiba e-BRIDGE, ki poleg hitre predelave dokumentov zagotavlja tudi programsko platformo. Ta omogoča uporabo novih, sofisticiranih Toshibinih zmožnosti, med drugim večjo varnost in optimalno prilagoditev.

Hitrost tiskanja in kopiranja se pri novih Toshibinih modelih giblje med 20 in 65 stranmi na minuto. Upravljanje barvnih sistemov je omogočeno z več orodji, kot je e-BRIDGE Management, ki omogoča učinkovit nadzor nad stroški in porabo.

V današnjem svetu je vse bolj pomembno varovanje podatkov podjetja. Pri Toshibi varnost vsakega dokumenta zagotavljajo z integriranim požarnim zidom in šifriranim trdim diskom.


Prijavi napako v članku