Življenjski slog
11.05.2024 07:45

Deli z drugimi:

Share

Top 5 kriptovalut, ki so alternative Shiba Inu v 2024

Čeprav je Shiba Inu (SHIB) še vedno drugi največji meme kovanec na svetu, se trg nenehno spreminja in nenehno se pojavljajo novi žetoni.

Ko se približujemo sredini leta 2024, se za pozornost poteguje nova serija meme kovancev.

Za tiste, ki želijo razpršiti svoje portfelje, je tukaj pet alternativnih žetonov Shiba Inu, ki jih je vredno razmisliti v tem letu.

1. Dogeverse – Prvi večverižni memecoin z Doge tematiko

Naš seznam potencialnih alternativ Shiba Inu začenjamo s projektom Dogeverse (DOGEVERSE), ki s svojim pristopom z več verigami povzroča navdušenje.

Za razliko od večine meme kovancev, ki so omejeni na eno samo verigo blokov, DOGEVERSE obstaja v več omrežjih, vključno z Ethereumom, Base in Solano. Ta navzočnost na več verigah ne izboljšuje le dostopnosti, temveč tudi omogoča, da Dogeverse izkoristi prednosti posameznih verig blokov.

Uporabniki lahko na primer uživajo v skalabilnosti omrežja Solana, hkrati pa imajo koristi od velikega ekosistema DeFi omrežja Ethereum.

Vendar je Dogeverse opremljen tudi z drugimi primeri uporabe. Ti primeri uporabe vključujejo protokol stakinga, ki imetnike nagrajuje s privlačnimi donosi zgolj zato, ker zaklenejo svoje žetone.

Dogeverse, ki je v predprodaji zbral več kot 13 milijonov dolarjev, se pripravlja na prvo kotacijo na borzi DEX, kar pomeni, da imajo vlagatelji še zadnjo priložnost, da si žetone DOGEVERSE zagotovijo s popustom.

S svojimi možnostmi več verig, nagradami za vložke in hitro rastočo skupnostjo je Dogeverse nedvomno alternativa SHIB, ki bi jo morali upoštevati navdušenci nad meme kovanci.

Obiščite predprodajo Dogeverse

2. WienerAI (WAI) – Memecoin, ki združuje umetno inteligenco z zabavo memov

Za tiste, ki jih zanimajo memi in tehnologija umetne inteligence, je WienerAI (WAI) morda alternativa za Shiba Inu, ki jo je vredno razmisliti. Ta projekt združuje svet pasjih memov z umetno inteligenco in ponuja trgovalnega bota, ki vlagateljem pomaga pridobiti prednost na trgu.

Bot WienerAI razume naravni jezik, zato morajo vlagatelji preprosto vtipkati, kakšno kripto premoženje iščejo, in bot bo nemudoma pregledal trg.

To ne samo, da dramatično skrajša čas, ki ga vlagatelji potrebujejo za raziskovanje priložnosti za nakup, ampak zagotavlja tudi nekaj, česar večina meme kovancev nima – uporabnost v realnem svetu.

Vendar se WienerAI pri tem ne ustavi, saj ima tudi protokol za staking, ki ponuja kar 729-odstotne letne donose.

Odkar je prejšnji teden začel s predprodajo, je WienerAI z začetnim financiranjem zbral več kot 1,3 milijona dolarjev. Projektu se je pridružilo tudi na tisoče ljudi, ki so sodelovali v kanalu Telegram.

Na splošno bi lahko bil WAI s svojo kombinacijo uporabnosti umetne inteligence in privlačnosti memov še ena alternativa Shiba Inu, ki je pripravljena na uspeh.

Obiščite predprodajo WienerAI

3. Sealana – Nov memecoin na verigi blokov Solana, ki je že zbral 300.000 dolarjev

Sealana je nov projekt meme kovanca na verigi blokov Solana, ki je pred kratkim začel predprodajo kriptovalut in je že zbral impresivnih 285 tisoč dolarjev. Trenutni tečaj predprodaje je določen na 1 SOL = 6.900 žetonov SEAL.

Ker gre za projekt meme kovancev v zgodnji fazi, bodo za uspeh projekta Sealana ključnega pomena trženjska prizadevanja. Ekipa zaenkrat pri tem opravlja pohvalno delo, saj med drugim oglašuje na glavnih kripto medijih, kot so Cryptopolitan, CryptoPotato in CaptainAltcoin.

Sealana ima edinstveno in humorno pripoved, v središču katere je debelušni tjulenj po imenu Sealana, ki je prikazan kot trgovec, ki živi v mamini kleti in je potopljen v svet meme kovancev. Projekt želi izstopati z vključevanjem uspešnih trendov, kot sta integracija Solane in pristop „pošlji v denarnico“, ter tako poskrbeti za različne preference vlagateljev.

Projekt Sealana predstavi meme kovanec z igrivim opisom kriptožetona, ki ga doživlja tjulenj, in tako poudari njegovo relativno temo za trgovce, ki jih je zajela kriptožetonska mrzlica.

Obiščite predprodajo Sealana

4. Popcat (POPCAT)

Tisti, ki iščejo bolj lahkotno alternativo SHIB, lahko obiščejo Popcat (POPCAT) na Solani.

Ta projekt, ki črpa navdih iz kultnega spletnega mema mačke s pretirano obliko ust v obliki črke O, je že pritegnil pozornost skupnosti vlagateljev.

Ustvarjalci Popcata se ponašajo z modelom v 100-odstotni lasti skupnosti, ničelnimi davki in nespremenljivim likvidnostnim skladom, zato so očitno osredotočeni na preglednost.

5. Pepe (PEPE)

Kovanca Pepe (PEPE) ni treba predstavljati, saj je po tržni vrednosti trenutno tretji največji meme kovanec na svetu.

Minilo je že več kot leto dni, odkar je PEPE stopil na sceno, in žeton ne kaže nobenih znakov upočasnitve.

Ta žeton, ki temelji na memu „Pepe the Frog“, se je utrdil kot eden najbolj priljubljenih v trgovalni skupnosti.

Katera je najboljša alternativa Shiba Inu?

Shiba Inu (SHIB) je v dinamični pokrajini meme kovancev že dolgo časa prevladujoči igralec. Vendar se z razvojem trga kriptovalut spreminjajo tudi preference vlagateljev, zaradi česar se pojavljajo zanimive alternative. Medtem ko se pomikamo skozi leto 2024, se za pozornost poteguje svež nabor meme kovancev, ki ponujajo edinstvene lastnosti in naložbene predloge.

Dogeverse (DOGEVERSE) izstopa kot mogočna alternativa SHIB, saj se ponaša s pristopom z več verigami, ki izboljšuje dostopnost in funkcionalnost v različnih omrežjih veriženja blokov. S svojim inovativnim protokolom za vlaganje in obetavno rastjo skupnosti predstavlja Dogeverse prepričljivo možnost za ljubitelje meme kovancev, ki iščejo diverzifikacijo.

Obiščite predprodajo Dogeverse


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več