Računalništvo, telefonija
Igre
17.03.2023 15:05

Deli z drugimi:

Share

Tedenske brezplačne igre Steam in Epic Games (17. 3. – 24. 3.)

Odločili smo se, da vas bomo tedensko obveščali, katere igre si lahko naložite brezplačno ali pa jih vsaj preizkusite. Tudi če jih ne nameravate igrati, vam nič ne škoduje, če si jih naložite v svojo knjižnico. Morda si boste v prihodnosti premislili in si boste hvaležni, da ste si jo takrat preventivno sneli s platforme Steam ali Epic Games. Če si račun delite z bratom ali sestro, je odločitev še toliko bolj smiselna.

Poglejmo si, katere brezplačne igre so na voljo ta teden.

Do 20. marca lahko brezplačno preizkusite Call of Duty Modern Warfare II

Zopet bo pester vikend za gamerje. Na Steamu lahko brezplačno preizkusite trenutno eno izmed najbolj vročih iger, Call of Duty Modern Warfare II. Na žalost se radodarnost ustavi tukaj. Ponudba velja do 20. marca. Potem pa boste morali igro kupiti, če jo boste želeli igrati še naprej.

Za začetek brezplačne preizkušnje kliknite tukaj.

Še ena brezplačna preizkušnja: Exoprimal do 19. marca

Capcomov novi naslov, Exoprimal, je postavljen v bližnjo prihodnost leta 2040, ko svet preplavi nepričakovan napad dinozavra. Boriti se s tako močnimi bitji bi bilo težko, če ne bi bilo revolucionarne tehnologije korporacije Aibius. Razvili so napredne močne obleke, ki dajejo ljudem upanje za preživetje. Vi in drugi igralci se pridružite vrstam korporacije Aibius v junaški bitki za rešitev človeške rase pred izumrtjem.

Za začetek brezplačne preizkušnje kliknite tukaj.

Brezplačne igre na Epic Games 17. 3. – 24. 3. 2023

Epic Games vsak teden v svojo knjižnico doda nove brezplačne igre. Kaj so pripravili za ta teden?

Brezplačna igra na platformi Epic Games je ta teden Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War, ki jo lahko od danes naprej dodate v svojo knjižnico in za vedno obdržite.

V igri Warhammer 40000: Gladius bodo igralci nadzorovali eno od štirih ikoničnih frakcij: marince, Orke, Nekrone in Astra Militarum. Njihov cilj je zavladati planetu Gladius Prime. Vsaka frakcija ponuja drugačno izkušnjo igranja.

Brezplačna igra je lahko za vedno vaša na spletni strani trgovine Epic Games.

Steam brezplačne igre/dodatki 17. 3. – 24. 3. 2023

Steam tudi vsak teden pripravlja nove brezplačne igre, čeprav običajno manj razburljive naslove kot Epic Games.

Ta vikend bo malenkost manj razburljiv kot prejšnji teden. Steam je pripravil dva brezplačna dodatka.

Brezplačno in za vedno si lahko v knjižico iger dodate tudi DLC dodatek za pred kratkim izdano igro Clash: Artifacts of Chaos. Seveda potrebujete osnovno igro, če želite izkoristiti brezplačni dodatek.

Prime Gaming brezplačne igre

Tudi Amazon nas je razveselil z novimi brezplačnimi igrami. Za mnoge bo najbolj razburljiva novica, da si lahko brezplačno snamejo legendarno igro Elder Scrolls III: Morrowind (Game of the Year Edition). Ta je praktično največji krivec za eksplozijo popularnosti, ki jo je doživela ta franšiza po izdaji igre Morrowind.

 • Adios
 • I am Fish
 • Baldur’s Gate: Enhanced Edition
 • Space Crew: Legendary Edition
 • Space Warlord Organ Trading Simulator
 • BATS: Bloodsucker Anti-Terror Squad
 • One Hand Clapping
 • SNK 40th Anniversary Collection
 • Metal Slug, Metal Slug X, Metal Slug 3
 • Real Bout Fatal Fury 2
 • The King of Fighters 2003
 • The Last Blade 1 in 2
 • Tunche
 • Aerial Knights’ Never Yield

Če želite brezplačno dodati te igre v svojo zbirko, boste morali postati Amazon Prime naročnik. Če se vam to ne sliši ravno najbolje, se lahko brezplačno prijavite na mesečni preizkus. Po 30 dneh pa se enostavno odjavite od naročnine. V tem času pa si lahko snamete vse zgoraj naštete brezplačne igre. Kako? Pojdite na spletno stran Prime Gaming in sledite navodilom.

Ostale brezplačne igre: Wolfenstein, The Sims 4 …

Wolfenstein: Enemy Territory

Wolfenstein: Enemy Territory je je brezplačna prvoosebna strelska igra za več igralcev iz 2. svetovne vojne, ki temelji na doseganju ciljev. Na platformi GOG si jo lahko do nadaljnjega snamete brezplačno.

The Sims 4

Legendarna franšiza The Sims je pred kratkim presenetila svoje zveste igričarje in osnovno igro The Sims 4 za vedno ponudila za brezplačno namestitev, bodisi na platformi Steam ali EA aplikaciji (prej Origin). Potegnite si eno izmed omenjenih trgovin, najdite igro in si jo brezplačno prenesite.

Brezplačne indie igri Syberia in Syberia II

Potopite se v nepozabno zgodbo, pripovedovano iz tretjeosebne perspektive Kate Walker, katere poslovno potovanje se spremeni v pravo avanturo. Zahvaljujoč privlačnemu zapletu in dobro zasnovanim ugankam je serija pridobila komercialni uspeh in predano bazo oboževalcev. Syberia in Syberia II sta vam za kratek čas na voljo brezplačno. Da bosta postali del vaše knjižnice iger, obiščite spletno stran Indie Gala Store, najdite profil za Syberia in Syberia II in ju dodajte v zbirko. Razumljivo boste morali imeti aktivni račun na omenjeni trgovini.

Se vidimo čez 7 dni, ko bo čas za nove Epic Games in Steam brezplačne igre.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Steam igre Video igre


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več