Obvestila podjetij
03.09.2021 14:24

Deli z drugimi:

Share

TechSmith Snagit & Camtasia v svežnju: priprava programov izobraževanj na daljavo in video distribuiranje informacij

Hitra in enostavna priprava spletnih video lekcij, učnega gradiva na zahtevo posamezniku ali ciljnim skupinam, prilagojenih video navodil ter priročnikov. Vaša kreativnost, podprta tudi z orodji TechSmith, je 1. korak k uspehu vaših odjemalcev.
CamtasiaSnagit
Ustvarite video lekcije za kakovostne spletne tečajePripravite izročke, navodila in video povratne informacije
Ohranite osebno noto v procesu interaktivnega učenja (angl. flipped & blended learning). V preverjanje znanja vključite “D/N” in več-izbirna vprašanja ali odprta vprašanja za merjenje razumevanja slušateljev.Ustvarite dinamična vizualna navodila ter video povratne informacije o nalogah, prilagojene posamezniku ali skupinam.  
 
Zapletene koncepte pojasnite s kristalno jasnimi slikami ali posnemite video navodila s spletno kamero.
Ključni razlogi in naloge pri katerih profesionalci vključeni v procese izobraževanja in distribuiranja informacij uporabljajo TechSmith orodja.

Več informacij o orodjih lahko dobite na spletni strani rmc.si. Za kakršna koli vprašanja pa so na voljo tudi prek kontaktnega obrazca.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RMC Pro d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RMC Pro d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RMC Pro d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Letališka cesta 29B, 1000 Ljubljana,
Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz področja financ, telekomunikacij, medijev, tehnologije, potrošniških ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več