Triki in nasveti
07.08.2020 14:00

Deli z drugimi:

Share

Ste že spoznali Gorenjca?

Gorenjc je nova aplikacija iz družine, ki je javnosti predstavila tudi prvo slovensko kripto-denarnico, Elly. Deluje podobno kot aplikacija finančne uprave, kjer vas za vsak račun nagradi z eno srečko, ki jo lahko uporabite za različne nagrade.
Ste že spoznali Gorenjca?
Ste že spoznali Gorenjca?

Kako pravzaprav deluje in za kaj se sploh gre?

Mnogi uporabniki večkrat dnevno plačujejo v raznih trgovinah za izdelke, storitve … Vsak nakup nam prinese nov račun, kar pomeni, da je mesečno bilanco porabe kar težko spremljati brez posebne aplikacije. Sicer je že kar nekaj tujih aplikacij na tržišču, ki vam ponujajo digitalizacijo računov, vendar vam Gorenjc za to ponuja še različne nagrade.

Po namestitvi aplikacije se moramo še najprej registrirati, če želimo sodelovati v nagradnih igrah. Nato je vse kar moramo narediti to, da kliknemo na sredinski gumb, ki aktivira kamero, postavimo račun v objektiv in ga slikamo. Vse ostalo naredi aplikacija sama.

Aplikacija namreč celoten račun digitalizira, prebere podatke, kot so datum in čas nakupa, kupljeni izdelki, cena posameznega izdelka in skupni znesek nakupa. Prepozna tudi, v katero kategorijo spada nakup in ga ustrezno razvrsti.

Prav tako je možno v aplikacijo shraniti še garancijski list, kar pomeni, da boste v primeru uveljavitve garancije imeli vse pri roki, brez nepotrebenega iskanja in zapravljanja časa.

V aplikacijo je možno tudi shraniti različne kartice zvestobe, tako da so le-te vedno z vami, kamorkoli greste. Poleg tega se vsi računi, garancijski listi in kartice zvestobe sinhronizirajo še z drugimi napravami, na katerih imate naloženega Gorenjca.

Najbolj zanimiva zmožnost Gorenjca, ki ga tudi razlikuje od drugih je ta, da za vsak skeniran račun pridobite še eno srečko, katero lahko unovičite v različnih nagradnih igrah. Vsaka srečka vam prinese dodatno možnost za pridobitev nagrade. Torej, več srečk, več možnosti.

Aktulane nagradne igre najdete na povezavi -> https://gorenjc.si/nagradne-igre/

Gorenjc je popolnoma brezplačen in deluje celo brez internetne povezave.

Več informacij in povezave za prenos aplikacije pa najdete na povezavi -> https://gorenjc.si/


Prijavi napako v članku