Računalništvo, telefonija
02.01.2018 17:43
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ste za brezplačni Netflix? Poizkusite tole

Ste za brezplačni Netflix? Poizkusite tole
Ste za brezplačni Netflix? Poizkusite tole

Netflix je možno dobiti v treh različicah, kar istočasno pomeni tri različne cene naročnine. Prva opcija je obilajen paket, ki stane £5.99 na mesec, vključuje pa neomejeno gledanje filmov na napravi, ki so ji izberete, vendar lahko film glede zgolj ena oseba naenkrat. V tem osnovnem paketu prav tako ni HD vsebin, kar pomeni, da izbira morda ni najbolj primerna za bolj zahtevne uporabnike. Za Ultra-HD vsebine in opcijo predvajanja na kar štirih napravah je tukaj Premium paket za £9.99 na mesec, medtem ko je za ceno £7.99 na mesec dobimo enako HD vsebine, vendar na dveh napravah. Ko torej izbiramo med predstavljenimi paketi, moramo imeti v mislih koliko ljudi bo vezanih na naročnino in kako zahtevni smo glede kakovosti vsebine oz. bolj natančno kakovosti slike. Glede na to, kaj vse dobimo v Premium paketu, se nam niti £9.99 ne zdi pretirana cena, kljub temu pa vsi raje izberemo cenejšo varianto, če že ni na voljo kakšna brezplačna opcija kajne?

Vsi novi naročniki prejmejo prvi mesec brezplačno naročnino na Netflix in v vsakem trenutku lahko to naročnino prekinemo, brez da bi nam bilo potrebno plačati centa. Vse kar potrebujemo za prijavo je e-mail račun, geslo in nekaj podrobnosti glede plačila. Ko enkrat porabimo ta “bonus” brezplačni mesec, načeloma moramo plačati naročnino, če želimo še naprej uporabljati Netflix. Ljudje smo že po svoji naravi iznajdljivi in tudi v primeru Netflixa se je to izkazalo kot resnica. Torej, ko nam poteče breplaćni mesec, lahko ponovno izkoristimo ugodnost, vendar se moramo v račun prijaviti z drugim e-mail naslovom. Lahko recimo uporabimo naslov našega partnerja, soseda, brata ali kogarkoli drugega, če le ta ni isti kot naš. Morda je takšno početje res nekoliko otročje, vendar je popolnoma legalno in za to nas nihče ne bo preganjal ali kakorkoli kaznoval.

Ko smo zares uporabili vse vire in nimamo več idej, koga bi lahko še prosili, da se prijavi namesto nas, lahko preizkusimo še brezplačni mesec storitve Amazon Prime Video, ali pa morda dvo-tedenski preizkus NowTV Cinema za dodatne brezplačne filme. Zakaj ne bi izkoristili tistega, kar nam je dano kajne? Preden se zares dokončno odločimo za enega od ponudnikov storitev, lahko tudi večkrat probamo brezplačna časovna obdobja pri vsakemu in tako bomo dobro spoznali karakteristike vsakega od njih, da nam pozneje ne bo žal, ko bomo plačevali naročnino.


Prijavi napako v članku