Računalništvo, telefonija
17.06.2010 12:45
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izklicna cena sprostitve v Bohinj Park EKO hotelu je 1€!

Zagotovite si darilni bon za tedenski paket za dve osebi v Bohinj Park EKO hotelu- izklicna cena 1€!
Zagotovite si darilni bon za tedenski paket za dve osebi v Bohinj Park EKO hotelu- izklicna cena 1€!

Poletne počitnice so tako rekoč pred vrati in skrajni čas je že, da se odpočijemo in naberemo novih moči za preostanek leta. Da bi lahko kar se le da kakovostno in poceni preživeli poletne počitnice v alpski oazi na pragu Triglavskega narodnega parka, vam Računalniške novice ponujajo tedenski paket za dve osebi v Bohinj Park EKO hotelu, katerega izklicna cena je znašala 1 €!

Sodelovanje na tokratni licitaciji Računalniških novic se vsekakor splača, saj darilni bon vključuje tedensko bivanje (7 dni) za dve osebi v prvem ekološkem hotelu Slovenije z bogatim samopostrežnim zajtrkom z bio kotičkom in buffet penzionsko večerjo, in sicer v dvoposteljni sobi z balkonom. Bon vključuje tudi prost vstop v Vodni park Bohinj (bazeni, tobogani, plezalne stene in podobno), prost vstop v savna park (turške, finske, bio in IR-savne), brezplačen obisk panoramskega fitnes centra s pogledom na bazen, brezplačno uporabo nepogrešljivega Wi-Fi interneta v lobbyu hotela, internetni kotiček v hotelu in bazenski restavraciji ter 10-odstotni popust na welness storitve Vodnega parka Bohinj. Darilni bon velja v terminu od 27.06.210 do 21.08.2010, vrednost paketa pa znaša 1.239,98 €.

Ker se licitacija za tedenski paket za dve osebi v Bohinj Park EKO hotelu zaključi konec tega meseca, z oddajanjem ponudb vsekakor ne gre odlašati. Izdelek lahko licitirate preko spletne povezave http://www.racunalniske-novice.com/akcije-in-licitacije/licitacije/tedenski-paket-v-bohinj-park-eko-hotelu–izklicna-cena-1-.xhtml.

Licitacija je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Bohinj Vodni Park, d.o.o. (več o izdelku). Dodatne informacije o izjemni ponudbi Računalniških novic pa so vam na voljo na spletnem naslovu narocnine@nevtron.si ali telefonski številki 01 620 88 03.


Prijavi napako v članku