Računalništvo, telefonija
04.09.2003 18:42
Posodobljeno 19 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sonyevi LCD monitorji za poslovne uporabnike in vlade

Sony je predstavil svojo najnovejšo družino monitorjev LCD, ki z boljšo ergonomijo kažejo, da so usmerjeni predvsem k poslovnim uporabnikom in uporabnikom v vladnih službah. Novi modeli monitorjev se ponašajo z zelo kakovostnimi zasloni, sama zasnova strojnega dela pa omogoča enostavno prilagajanje.
Novi modeli, med katerimi so 15-palčni SDM-X53, 17-palčni SDM-X73 in 19-palčni SDM-X93, omogočajo kar največjo storilnost uporabnikov. Zasluge za to je treba pripisati nadzornemu sistemu ErgoStand in tehnologiji ErgoBright, ki izboljšujeta tako učinkovitost pri porabi energije, kot tudi izkoriščenost prostora na delovnih mizah uporabnikov. Nadzorni sistem ErgoStand omogoča uporabnikom prilagajanje položaja monitorja, pri čemer je mogoče nastaviti višino, nagib in kot, kar pomeni vrtenje okoli navpične osi. Vsi modeli omogočajo nastavljanje nagiba vse do 20- stopinjskega kota, ko gre za vrtenje monitorja, pa je ta kot do 350 stopinj. Višino je mogoče prilagajati od nič do deset centimetrov.
Vsi monitorji se ponašajo z najtanjšim robom ohišja okoli zaslona, ki ga je na vsaki strani manj kot dva centimetra. To omogoča nameščanje monitorjev drugega ob drugem na steno ali zlaganje monitorjev drugega nad drugim.
Sonyjeva tehnologija varčevanja z energijo ErgoBright omogoča samodejno prilagajanje zaslona vsakemu posameznemu delovnemu okolju. V praksi to pomeni prilagajanje svetlosti hkrati s spreminjanjem pogojev osvetlitve v prostoru.
Modela X53 in X73 bosta na voljo konec tega meseca, zanju pa bo treba odšteti 430 oziroma 600 ameriških dolarjev. Model X93 bo predvidoma na voljo za okoli 800 ameriških dolarjev.
Modeli so na voljo v dveh odtenkih sive barve ali v črni barvi, tako da se ujemajo z različnimi ohišji pecejev. Opremljeni so z digitalnimi in analognimi vhodi, integriranimi stereo zvočniki in priključkom za slušalke.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več
Zlati partner

Medic sistemi d.o.o.

Jerebova ulica 18, 8000 Novo mesto, Tel: 07 332 16 10
Kdo smo? Smo družinsko podjetje z več kot 35 letno tradicijo poslovanja.Smo informacijsko podjetje, ki skrbi za trajnostni razvoj kakovostne storitve in rešitev.Smo pravi ... Več