Računalništvo, telefonija
06.03.2012 14:10
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony vodoodporna videokamera

SONY vodoodporna videokamera
SONY vodoodporna videokamera

Videokamera HDR-GW55VE, polna funkcij, je odporna na vodo do globine 5m, prah in padce z 1,5m. Videokamera ima vgrajeno tipalo Exmor R CMOS, ki zajema čudovite Full HD 50p video posnetke, tudi pri slabši osvetlitvi ter vrhunski objektiv G z 10x optičnim zumom (razširjen zum, 17x) in 29,8mm širokim kotom ter vgrajen Optični SteadyShot z načinom “Active” za jasnejše posnetke med hojo in zumiranjem. Poleg tega lahko slikate nadvse natančne fotografije v velikosti vse do 20,4 milijona slikovnih točk. Z funkcijo “Intelligent AUTO” videokamera vsakič izbere najboljše nastavitve za odličen rezultat. In vse to si lahko ogledate na vrhunskem 7,5cm/3″ Xtra Fine LCD zaslonu na dotik z ločljivostjo 921.000 pik.

To je vaš najboljši spremljevalec, ko greste na bazen. Nova videokamera Handycam® HDR-GW55VE, odporna na vodo do globine 5m, je odlična za izlete na plažo, potapljaške odprave in zabavne dneve, preživete z družino. Poleg tega je odporna tudi na prah in padce z višine vse do 1,5m – zato vam ni treba skrbeti glede nenadnih dežnih ploh ali slučajnih padcev ob bazenu ali na plaži.

Vodoodporna videokamera Handycam®, primerna za vsakodnevne dogodivščine, je polna napredne tehnologije, ki omogoča snemanje jasnih, stabilnih Full HD video posnetkov in fotografij v vseh okoliščinah.

Kakovost slike je prav taka, kot bi jo od videokamere Handycam® pričakovali. Tipalo Exmor R™ CMOS zajema čudovito natančne video posnetke in fotografije z nizkim šumom, tudi pri slabši osvetlitvi, kjer bi imele druge videokamere težave.

Skupaj s Sonyjevim visokokakovostnim objektivom G lahko zajame vse od širokokotnih kadrov do odličnih fotografij od blizu. Razširjeni zum se ponaša z 10x optičnim zumom, ki omogoča izjemno 17x povečavo: Tehnologija “By Pixel Super Resolution” zagotavlja jasne, izjemno natančne posnetke z visokim zumom.

Tudi kadar ste z zumiranjem močno približali objekt ali medtem ko hodite, bodo video posnetki jasnejši, zahvaljujoč funkciji “Optical SteadyShot” z načinom “Active”, ki popravlja tresenje roke in ustvarja stabilne slike.

Funkcija “Intelligent Sweep Panorama”, prvič v videokamerah Handycam®, vam omogoča zajemanje posebej širokih kadrov z ogromnim vidnim poljem. Enostavno pritisnite na sprožilec in premaknite videokamero, da boste zajeli kar največji kader. S funkcijo zaznavanja obrazov in gibanja vam videokamera Handycam® zagotavlja, da bodo med premikanjem kamere, tudi ljudje in predmeti v gibanju naravno reproducirani.

Tudi funkcija “Self Portrait Timer” je v videokameri Handycam® nova. Zagotavlja ustrezno uokvirjene, jasno izostrene fotografije vas in vaših prijateljev, ko snemate iz roke. S funkcijo “Face Detection” videokamera HDR-GW55VE zagotavlja čudovite avtoportrete brez odrezanih glav.

Morda niste prepričani kako kar najbolje izkoristiti snemalne pogoje? Funkcija “Intelligent AUTO” prepozna vse do 99 vrst kadrov in izbere nastavitve videokamere za najboljše rezultate. Tu je celo posebni način “Underwater” (pod vodo), da bodo podvodni video posnetki z bogatimi, naravnimi barvami, izgledali še bolje.

Vodoodporna videokamera Handycam®, idealen spremljevalec na potovanjih, predstavlja tudi vgrajen GPS, ki označi, kje vse ste snemali video posnetke in fotografije. Na zaslonu lahko preverite svoj trenutni položaj ali pa pregledate vse spomine, označene z GPS-om, doma na svojem računalniku s čudovitimi spletnimi zemljevidi.

Nova Sonyjeva vodoodporna videokamera Handycam® HDR-GW55VE bo v Evropi na voljo od začetka meseca junija 2012.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem A.C.S. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri A.C.S. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem A.C.S. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

Suhozemni terminal Sežana d.o.o.

Partizanska cesta 109, 6210 Sežana, Tel: 05 7390 100
Telekomunikacijske storitve so pomembno orodje tako za posameznika kot za podjetja, saj zagotavljajo učinkovito komunikacijo in možnost vzdrževanja visokih poslovnih standardov. ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več