Računalništvo, telefonija
11.05.2004 16:06

Deli z drugimi:

Share

SMS-glasovanje za pesem Eurosong 2004

V Istanbulu bo 12. maja potekalo predtekmovanje in 15. maja izbor pesmi Evrovizije. Na njem sodelujeta tudi slovenska predstavnika, člana dueta Platin. Gledalci in poslušalci predtekmovanja in finalnega izbora bodo lahko za njim najljubšo pesem tokrat prvič v Sloveniji glas oddali tudi s sporočilom SMS. Poslali ga bodo na klicno številko 1000 in v njem zapisali zaporedno številko skladbe, recimo 5 za peto po vrsti. Glasujejo pa lahko tudi tako, da napišejo ime države. Recimo “Malta” za Malto.

Poleg cene poslanega SMS-a (naročniki Mobitel GSM/UMTS 20 SIT, Mobiuporabniki 21 SIT) bodo plačali še 25 SIT. Glasovanje bo možno v 10-minutnem časovnem oknu, ki bo jasno označeno v neposrednem televizijskem prenosu.

Dogajanje v Istanbulu se beleži tudi na portalih Planet in Pinkponk. Na Planetu v vsebinskih sklopih Novo in Zabava poiščite posebno rubriko z vedno svežimi novicami v besedi in sliki, nagradno igro, fotogalerijo, videovsebinami, besedilom pesmi Stay Forever, melodijami in ozadji za mobilnike. Na portalu Pinkponk pa poleg navedenega obiščite še čvekalnico, kjer lahko oddate svoje in preberete tuje vtise v povezavi z Eurosongom.


Prijavi napako v članku