Slušalke
08.05.2023 08:46
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slušalke Fairbuds XL, ki se jih bo dalo popraviti

Podjetje Fairphone je znano po svojih nadvse zanimivih pametnih mobilnih telefonih Android. Konec lanskega leta je ponudilo v prodajo zanimiv telefon s prodajno oznako Fairphone 4 5G. Pri tem telefonu gre v principu za to, da mu lahko po potrebi zamenjamo samo določen del strojne opreme, ko pride na trg novejša različica.

Nedavno pa so se na svetovnem spletu pojavile govorice, da naj bi Fairphone ponudil v prodajo še naglavne slušalke. Šlo naj bi za naglavne slušalke Fairbuds XL, njihova največja prednost pa bo, po vzoru telefonov, v popravljivosti. Slušalke bo namreč mogoče enostavno popraviti v lastni režiji ali pa pri serviserju potrošniške elektronike. Poleg tega bo podjetje Fairphone zagotovilo vse potrebne rezervne dele po razumnih cenah.

Naglavne slušalke Fairbuds XL naj bi bile naprodaj še pred poletjem. Glede na govorice bodo na voljo v dveh barvah, in sicer zeleni in črni. Izdelane bodo iz recikliranih komponent. Poleg tega bodo zagotavljale tudi izjemno kakovost pri predvajanju glasbe. Za polnjenje vgrajene baterije bo na voljo vmesnik USB-C. Seveda bodo imele slušalke na voljo tudi vgrajene mikrofone za opravljanje telefonskih pogovorov. Na spletu so se pojavila tudi ugibanja o ceni, in sicer naj bi bilo za naglavne slušalke Fairbuds XL treba odšteti okoli 250 evrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več