Računalništvo, telefonija
19.05.2006 07:29

Deli z drugimi:

Share

Skupni nastop Telarga in NECa na trgih Vzhodne Azije

Telargo, Inc., vodilni svetovni ponudnik storitev za upravljanje voznih parkov in storitev za logistični management, ter NEC Hong Kong, Ltd., sta v Frankfurtu podpisala pogodbo o partnerstvu in skupnem nastopu na azijskih trgih.
S podpisom pogodbe je podjetje NEC Hong Kong, ki je del japonske korporacije NEC, postalo prvi ponudnik storitev podjetja Telargo na azijskih trgih. Podjetji sta se zavezali, da povečata število uporabnikov storitev Telargo, najprej v Hong Kongu in Makau, nato pa še na večjih trgih v bližini naprednih kitajskih administrativnih območij.

Storitve podjetja Telargo omogočajo učinkovito upravljanje voznih parkov – avtomobilov, logističnih vozil in gradbenih strojev. Uporabnikom prinašajo napredne funkcionalnosti, kot so: neposreden nadzor nad vozili in vozniki, komunikacija s flotami, podrobna poročila ter analize premičnih sredstev, in tako omogočajo:
– povečanje storilnosti podjetij in njihovih voznih parkov,
– znižanje obratovalnih in vzdrževalnih stroškov,
– izboljšanje kakovosti storitve, ki jo opravlja podjetje.

“Optimizacija voznih parkov velikih podjetij in ponudnikov logističnih ter transportnih storitev je postala nujnost. NEC Hong Kong že vrsto let zagotavlja podobne rešitve v regiji. Z bogatimi izkušnjami, napredno tehnologijo in predvsem z znanjem, ki ga premore Telargo, bomo našim strankam zagotovili najnaprednejšo rešitev za optimizacijo voznih parkov,” je dejal Takahiro Yamaji, direktor operacij podjetja NEC Hong Kong, Ltd.

“Partnerstvo s podjetjem NEC Hong Kong je za nas zagotovilo, da bodo storitve, ki jih ponujamo v regiji, kakovostne. Ponosni smo, da sodelujemo s tako velikim in uveljavljenim podjetjem, glede na to da so naše stranke običajno večje korporacije, je to še posebej pomembno. Pričakujemo, da bomo z uspešno izpeljavo poslov ki so predmet pogodbe, sodelovanje razširili še na druge trge v regiji, na katerih podjetje NEC že dolgo uspešno deluje,” je dodal Bogdan Pavlič, direktor Telargo, Inc.


Prijavi napako v članku