Računalništvo, telefonija
25.04.2008 09:14

Deli z drugimi:

Share

SKIM 2008 – 2. Slovenska konferenca iskalnega marketinga

V četrtek, 5. junija 2008, bo v Hotelu Mons v Ljubljani potekala 2. Slovenska konferenca iskalnega marketinga – SKIM 2008.

Za letošnjo konferenco vlada veliko zanimanje, eden izmed razlogov pa je ta, da je iskalni marketing najhitreje rastoča dejavnost internetnega oglaševanja. Poleg tega ima iskalni marketing velikanski vpliv na tržni uspeh na internetu, zanemarljiv pa tudi ni podatek, da v Sloveniji na spletnih iskalnikih oglašuje že prek 1.500 podjetij.

Letošnji program je osredotočen na integracijo različnih spletnih pojavov v celovito poslovno strategijo, katere pomemben del so ravno spletni iskalniki, saj so ključ do uporabnikov. SKIM 2008 ponuja bogat izbor vsebin in gostov.

Letošnje otvoritveno predavanje bo izvedel Aleksander Štravs (soustanovitelj iskalnika Najdi.si, strateg razvoja iskalnikov in internetnega trga), globalno perspektivo na dogajanje bo podal mag. Luka Debeljak, predstavnik Microsofta, kako učinkovito povezati splet 2.0, družabna omrežja in iskalnike, bo predstavil Vuk Ćosić z zanimivim predavanjem Predsednik 2.0., neposredno iskalno prodajo pa bo predstavil Rok Hrastnik, ki vodi internetni oddelek pri zelo uspešnem Studiu Moderna.

Najboljši predavatelj na lanskem SKIM-u, ki je bil po mnenju udeležencev Radoš Skrt iz Nasvet.com, bo predstavil, katerim napakam se izogniti pri akcijah iskalnega marketinga, Luka Kogovšek, vodilni poznavalec iskalnega marketinga, bo podal pregled industrije v letu 2008, Jaka Vajde, direktor prodaje pri Najdi.si bo predstavil pomen iskalnikov v informativno-nakupnem procesu, sledila pa bo tudi predstavitev vloge in vpliva iskalnikov na blagovne znamke.

Eden od vrhov konference bo tudi panelna razprava z naslovom Blagovne znamke na križišču identitet, na kateri bodo sodelovali Toni Balažič, predsednik uprave Fructala, Igor Savič iz Poslovnih medijev, Mitja Mavsar, Kalidej.net/mitja, in predstavnik Microsofta.

Novost letošnjega SKIM-a bo tudi SKIM KLINIKA, ki bo potekala vzporedno z osrednjim dogajanjem in na kateri bodo predstavniki kontekstualnih oglaševalskih omrežij (ADpartner, AdSense in ToboAds) udeležencem konference na voljo za pogovore v živo in za demonstracijo uporabe iskalnikov v oglaševalske namene.

Posebni gost konference pa bo Jonas Ž, ki bo nastopil, podobno kot lani Marcel Štefančič Jr., z antitezo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več