Računalništvo, telefonija
25.05.2004 19:33
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Si.mobil – Vodafone v Slovenijo prinaša Vodafone live!

Si.mobil – Vodafone na slovenski trg prinaša najuspešnejšo mobilno uporabniško izkušnjo na svetu – Vodafone live!. Tako bodo 3. junija 2004 skupaj z operaterjema mobilkom austria in hrvaškim VIPnetom uvedli novi produkt. Vodafone live! ni le mobilni multimedijski portal, temveč najbolj priljubljena mobilna izkušnja na svetu, ki poleg storitev in vsebin, dostopnih preko portala, nudi tudi bogato doživetje s posebej prilagojenim, ekskluzivnim mobilnim telefonom. Produkt je bil doslej na voljo uporabnikom v 16 državah, s hkratno uvedbo v Sloveniji, Avstriji in na Hrvaškem pa se bo število držav povzpelo na 19.

Vodafone live! portal uporabnikom omogoča enostaven in pregleden dostop do vseh novih in obstoječih storitev in vsebin s pomočjo ikon na zaslonu telefona. Dostop do Vodafone live! portala je brezplačen. Zaračunava se le prenos podatkov preko GPRS-a ter nekatere storitve in vsebine (JavaTM igre, melodije, ozadja, animacije, naročila na novice, nasvete za življenjski slog …).

Uporabnik bo do želene teme lahko prišel s klikom na eno izmed 12 ikon. Izbiral bo lahko med temami, kot so Sporočila, Melodije & Slike, Igre, Chat, Vreme & Promet, Šport, Erotika, Prosti čas in Novice. Poleg vseh teh ikon glavni meni ponuja tudi možnost Novo, kjer je zbran celoten pregled novosti na Vodafone live! portalu. Opcija Iskanje uporabnikom omogoča hitro in pregledno iskanje po vsebinah Vodafone live! portala in tudi po drugih wap portalih. Uporabniki lahko preko ikone Moj live! na preprost način upravljajo z osebnimi Vodafone live! nastavitvami.

Si.mobil – Vodafone ob uvedbi Vodafone live! predstavlja tudi dva nova, ekskluzivna telefona, ki omogočata najboljše doživetje Vodafone live!. Ekskluzivna mobilna telefona Sharp GX-20 in Motorola V525 bosta z odličnim zaslonom, zvočnimi efekti, vgrajenim fotoaparatom in tipko za hitri dostop do portala poskrbela, da bodo uporabniki kar najbolje doživeli izkušnjo.


Prijavi napako v članku