Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
08.08.2023 16:30

Deli z drugimi:

Share

Sesalnik Samsung Bespoke Jet™ AI je od danes na voljo v Sloveniji

Pokončni sesalnik Samsung Bespoke Jet™ AI je sedaj na voljo v redni prodaji v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni od 1299 EUR[1]. Ob nakupu kupci prejmejo darilo, brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds2 Pro. Sesalnik Samsung Bespoke Jet™AI je najmočnejši brezžični pokončni sesalnik doslej, ki prinaša kar do 280 W sesalne moči, izboljšano čistilno postajo vse-v-enem in funkcije, ki jih poganja umetna inteligenca.

Izjemna zmogljivost, ki jo poganja umetna inteligenca

Bespoke Jet™ AI prinaša najmočnejši vakuumski motor Samsung doslej – Hexajet motor 2.0 s 280 W sesalne moč, kar je 27 % več kot pri prejšnjem modelu[2]. Baterija s 4500 mAh omogoča 80 % večjo zmogljivost kot prejšnji model[3], zdrži 100 minut[4] neprekinjenega delovanja. Novost je način AI, ki ga poganja procesorska enota Samsung AI Optimum Tech, za učinkovito sesanje in čiščenje vsakega prostora. Način AI analizira in prilagodi sesanje glede na vrsto tal ter optimizira učinkovitost baterije. Zdaj je na voljo tudi SmartThings in pametna Wi-Fi povezljivost za preprosto prilagajanje nastavitev in pametno samodiagnozo.

Čistilna postaja vse-v-enem in nabor pripomočkov

Tu je še napredna čistilna postaja vse-v-enem s tehnologijo Air Pulse za samodejno praznjenje posode za prah. Čistilna postaja uporablja tudi tehnologijo Air Spin Edge, ki omogoča vrtenje ciklona s hitrostjo do 1000 vrtljajev na minuto, da odstrani vse ostanke, vključno z preostalimi delci, ki se lahko zataknejo v posodi za prah. Poleg tega ima čistilna postaja samodejno zapiranje pokrova posode za prah po vsakem odlaganju prahu in je opremljena z 99,999-odstotnim večslojnim filtrirnim sistemom za zbiranje drobnih prašnih delcev, tako da nič prahu ne uide v zrak. Tu pa je še izboljšano 99-odstotno odstranjevanje živalskih dlak[5].

Bespoke Jet™ AI vključuje izbor krtač in drugih pripomočkov. Aktivna dvojna krtača omogoča učinkovito čiščenje na vseh vrstah tal in ima vgrajeno LED osvetlitev, ki osvetli prah na temnih mestih. Krtača Slim LED Brush+ pa je zelo okretna, opremljena z LED osvetlitvijo za učinkovito čiščenje zahtevnejših območij. Z nosilcem za napravo je shranjevanje naprave in pripomočkov priročno in prilagodljivo.

Kupite zdaj in prejmite darilo

Pokončni sesalnik Samsung Bespoke Jet™ AI lahko odslej kupite v redni prodaji po priporočeni maloprodajni ceni od 1299 EUR[6]. Ob nakupu sesalnika prejmete tudi darilo, brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds2 Pro s 24-bitnim Hi-Fi zvokom za kakovostno izkušnjo poslušanja. Promocija traja od danes 8. 8. do 9. 9. 2023 ali do razprodaje zalog, več informacij najdete na povezavi.


[1] Samsung Electronics Austria GmbH ne nadzoruje in ne vpliva na maloprodajne cene svojih partnerjev. Samsungovi partnerji samostojno določajo svoje maloprodajne cene.

[2] V primerjavi z modelom Bespoke Jet.

[3] V primerjavi s sesalno močjo Bespoke Jet sesalnika 210 W.

[4] Samo model BESPOKE Jet™ AI 280. Navedeni čas delovanja velja za najnižjo stopnjo moči s priključenim nemotoriziranim orodjem. Rezultati se lahko razlikujejo glede na dejansko uporabo.

[5] Na podlagi internega testiranja. Stopnja odstranjevanja dlak se meri s primerjavo teže posode za prah pred in po sesanju, dokler ne doseže linije Max in izpraznitve s čistilno postajo. Rezultati se lahko razlikujejo glede na dejanske pogoje uporabe.

[6] Samsung Electronics Austria GmbH ne nadzoruje in ne vpliva na maloprodajne cene svojih partnerjev. Samsungovi partnerji samostojno določajo svoje maloprodajne cene.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung Samsung Bespoke Jet

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več