Telefonija
08.01.2008 12:06

Deli z drugimi:

Share

SE W760 – več kot Walkman

Sony Ericsson je predstavil prvi zares globalni Walkman telefon s tripasovno tehnologijo HSDPA, ki omogoča prenose najnovejše glasbe in vsebine s širokopasovno hitrostjo kjer koli na svetu. Telefon omogoča predvajanje glasbe, z vgrajeno napravo GPS lahko najdemo pravo pot, s posebnimi stereo zvočniki pa lahko poslušamo glasbo in igramo najnovejše igre, vključno z Need for Speed Pro Street.

W760 je Walkman telefon, ki ga boste povsod želeli imeti pri sebi. In tu pride do izraza dodatna varnost, ki jo prinaša večnamenski pripomoček Aktivni zvočnik MAS-100. Tudi ta je bil predstavljen danes, sestavljen pa je iz zaščitne torbice privlačnega videza, zvočnika, s katerim lahko glasbo predvajate še glasneje, in radijske antene.

“Sodobni ljudje so danes veliko na poti, zato je pomembno, da so lahko ves čas na zvezi in da imajo zabavo na dosegu prstov,” je dejal Ben Padley, vodja oddelka za glasbeno trženje pri Sony Ericssonu. “W760 se odlično ujema s takšnim življenjskim slogom.” Ima izjemno obliko, je poln akcije in je več kot le Walkman predvajalnik.”

Walkman telefon W760 – uživaj s prijatelji – kjer koli na svetu
– Ne izgubite kompasa – vgrajena naprava GPS in sistem Wayfinder Navigator™1) ter storitev Google Maps™ za podrobna navodila do vašega cilja.
– Predvajajte glasbo v prostoru in zunaj – dvojni zvočniki s funkcijo razširjenega sterea in dodatni aktivni zvočnik za uporabo na prostem
– Poiščite pravo glasbo za svoje razpoloženje – izberite najustreznejšo glasbo s funkcijo SensMe™
– Pridružite se najboljšim – odlične igre, nadzor z gibi in igranje na širokem zaslonu, igra Need for Speed™ ProStreet že nameščena

Poiščite pravo pot z napravo GPS
Iščete kraj, kjer se odvija koncert, ali nov lokal? Telefonu W760 ne povzročajo težav niti nova mesta. Vgrajena naprava GPS s sistemom Wayfinder Navigator™) vam omogoča iskanje po več kot 20 milijonih zanimivih krajev po vsem svetu in vas glasovno usmerja do cilja po vsakem zavoju. Na voljo imate tudi aplikacijo za fitnes, podprto z GPS, z imenom Tracker, ki vam pove, kako hitro, kako dolgo in kako daleč ste tekli (ali hodili!).

Predvajajte glasbo prijateljem
Z zmogljivimi stereo zvočniki, vgrajenimi v telefon W760, postanite središče spontane zabave ali igre. Če ste zunaj, telefon uporabite z revolucionarnim pripomočkom Aktivni zvočnik MAS-100, ki nima le fantastičnega videza, ampak tudi ščiti vaš Walkman telefon in je hkrati vgrajeni zvočnik in radijska antena, tako da lahko s prijatelji uživate v glasbi.

Pravo vzdušje s pravo glasbo
Telefon W760 vam za vsako priložnost pomaga izbrati pravo glasbo. V telefonu shranite do 950 pesmi) in s funkcijo SensMe™ hitro izberete glasbo in pesmi, ki ustrezajo vašemu počutju. Po seznamu se pomikate s funkcijo tresenja – premešate ali preskočite pesmi ali prilagodite glasnost, vse to samo s tresenjem telefona.

S funkcijo TrackID™ lahko prepoznate vsako pesem, ki jo poslušate na radiu FM ali v lokalu. Na lestvicah TrackID™ pa lahko preverite, katere pesmi so najpogosteje iskane v vaši državi ali povsod po svetu.

Intuitivni uporabniški vmesnik za medije se obrača glede na to, kako držite telefon, tako da lahko v hipu vidite vse, kar potrebujete. Samodejno obračanje deluje tudi pri fotografijah, videoposnetkih in igrah3). Samo zasukajte telefon in pogled se bo spremenil.

Privoščite si pravo akcijo
S telefonom W760 je igranje iger zabavnejše kot kadar koli prej. Telefon vam omogoča igranje v ležečem načinu, kjer zvok prihaja iz stereo zvočnikov, uporabite pa lahko posebne gumbe za igranje kot na igralni konzoli. Nameščene
so najnovejše igre, vključno z Need for Speed™ ProStreet – v kateri se srečata visoka hitrost in ogromno adrenalina. W760 je izdelan za hitro akcijo, saj ima širok 5,6-cm zaslon za doživeto igro ter funkcijo igranja z zaznavanjem gibov, tako da lahko v svojem telefonu igrate najboljše igre v kakovosti 3D in jih upravljate s premiki telefona.

Ujemite trenutek
V telefon je vgrajen kakovosten fotoaparat s 3,2 milijona slikovnih pik. Z drsnim gibom odprite telefon, pritisnite gumb za fotoaparat in ujemite trenutek! Fotografije shranite v pomnilniški kartici Memory Stick v velikosti 1 GB ali pa jih s programom Media Manager prenesete v računalnik.

W760 je telefon za omrežja UMTS/HSDPA 850/19002100 in GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, ki bo na izbranih tržiščih na voljo od drugega četrtletja 2008 naprej.

Aktivni zvočnik MAS-100 bo na izbranih tržiščih na voljo od drugega četrtletja 2008 naprej.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Kaj počnejo? servisirajo in prodajajo računalniško opremo, svetujejo pri nakupu in uporabi računalniške opreme, popravljajo industrijsko in laboratorijsko opremo, procesne računalnike. Kdaj ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več