Računalništvo, telefonija
29.07.2016 08:52
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SARA na pomoč podjetnikom

SARA na pomoč podjetnikom
SARA na pomoč podjetnikom

Nepreglednih množic računov je konec. SARA je spletna aplikacija, ki vam ponuja enostaven pregled poslovanja, zaradi svoje prijaznosti do uporabnika, pa jo boste hitro vzljubili. V kolikor se znajdete v težavah, je uporabnikom na voljo tudi tehnična podpora.


Zakaj SARA?

Na trgu je končno na voljo učinkovita in enostavna aplikacija za pregled poslovanja, ki za nameček ni dolgočasna. Sodoben, atraktiven videza in seveda nesporna funkcionalnost so očitni razlogi zakaj bi aplikacijo morali preizkusiti.

Kaj vse zna SARA?

SARA omogoča:

  • izdajanje računov in e-računov,
  • izdelovanje ponavljajočih računov,
  • pripravljanje predračunov in avansov,
  • pisanje dobropisov in potnih nalogov,
  • prevzemanje artiklov in vodenje zalog,
  • opozarjanje na neplačnike,
  • pisanje opominov,
  • povezovanje z davčno blagajno,
  • izdajanje računov v angleščini, itd.

Poslovna aplikacija SARA je prilagojena sodobnim poslovnim okoljem, kar pomeni, da jo lahko uporabljate tudi na poti. Je popolnoma prilagojena mobilnim napravam, za njeno delovanje pa ne potrebujete nekih posebnih tehničnih specifikacij. Deluje v vašem spletnem brskalniku, tako da če vaša naprava zmore surfati po spletu, potem je dovolj dobra tudi za uporabo aplikacije SARA.

Vaše vsakodnevno delo lahko sedaj precej razbremenite, saj SARA samodejno izdeluje ponavljajoče račune, ki so lahko posledica npr. naročnin ali najemnin. Ker se vedno najdejo tudi kakšne pozabljive stranke, ki pozabijo plačati račun, vam aplikacija samodejno izdela opomin, ki ga nato posredujete vaši stranki. Vse račune in opomine lahko seveda oblikujete po lastnih željah (to funkcija v poskusni različici ni na voljo).

SARA je pripravljena tudi na delo s tujino in je zato primerna za mednarodno orientirano poslovanje. Račune lahko s pomočjo aplikacije izdajate tudi v angleščini, če pa vaše delo ali želje zahtevajo kakšen dodaten modul, ki v osnovi ni vključen, bo ekipa programerjev z veseljem ustregla vašim željam. Pomembna prednost aplikacije je tudi ta, da se lahko za vsakega naročnika prilagodi, s tem pa omogoči optimalno izrabo njenega potenciala.

Kje lahko aplikacijo brezplačno preizkusite?

Aplikacijo SARA lahko tudi brezplačno preizkusite na spletni povezavi sarasmart.si.


Prijavi napako v članku