Slika, tv, avdio
Televizorji
14.09.2022 12:39
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsungov pametni televizor 4K, ki vas bo navdušil

Ob omembi podjetja Samsung verjetno večina najprej pomisli na vrhunske mobilne telefone tega podjetja. A dejstvo je, da ima Samsung pestro paleto izdelkov zabavne elektronike, gospodinjskih aparatov in še marsičesa. Na tem mestu moramo zagotovo izpostaviti vrhunsko tehnologijo, ki je vgrajena v njihove televizorje.
Samsung televizor, poln presežkov.
Samsung televizor, poln presežkov.

Eden izmed paradnih konjev podjetja Samsung je zagotovo televizor Samsung 65Q80B, ki je naslednik najbolje prodajanega modela leta 2021. Doživite realistične barve z več podrobnostmi in globljim kontrastom. Quantum HDR 12x prinaša povsem novo raven HDR. Z njim boste doživeli bolj realistične barve z več podrobnostmi.

Najboljša Samsungova slika do zdaj!

Ko govorimo o televiziji, je seveda najpomembnejša slika, ki je najboljša do zdaj in ostaja realistična pri vsaki svetlobi. Izboljšanje globine poveča kontrast ospredja in zrcali način človeškega zaznavanja globine. Tako med gledanjem na primer dokumentarnega filma Samsung televizor 65Q80B poudari slonove gube, ozadje pa pusti nespremenjeno.

Samsungov edinstven način EyeComfort celo prednaloži lokalne čase sončnega zahoda in vzhoda na vaš zaslon, ki se nato samodejno prilagaja. Po sončnem zahodu zmanjša svetlost in jakost barv, zaslon pa je tako prijetnejši za oči. Rezultat je bolj sproščujoč občutek in spočite oči.

Odličen procesor, ki skrbi, da vse teče kot po maslu

Za vrhunske zmogljivosti skrbi kvantni procesor 4K. Ta prinaša vsestransko zmogljivost s pametno optimizacijo slike, zvoka in televizorja kot celote, rezultat pa je izjemna izkušnja.

To je tudi televizor, ki bi si ga želel vsak gamer, saj boste lahko s 120-herčnim zaslonom resolucije 4K uživali v igranju iger z izjemno gladkostjo in brez zatikanja, zamikov in zameglitev.

Ponovimo: Samsung 65Q80B je televizor, ki uporabnika navduši  z ekstremnim spektrom kontrasta in zvoka. Tehnologija Direct Full Array prinaša koncentrirana območja LED z natančnim upravljanjem, ki prikazujejo izjemno globoke črne in razločne bele odtenke.

Prava simfonija

Tudi pri zvoku Samsung ne hrani svojih moči, zato je naprava opremljena z novimi zgornjimi kanalnimi zvočniki, ki ustvarjajo nov nivo doživetja Dolby Atmos. Ti nas bodo prikovali pred zaslon in hkrati s svojim večdimenzionalnim zvokom ponesli v dogajanje na zaslonu. Optimiziran 3D zvok vseh zvočnikov televizorja vas bo osupnil.

Če televizorju privoščite še Soundbar, funkcija Q-Symphony omogoča, da delujeta hkrati, ne da bi morali za to utišati zvočnike na televizorju. Bi lahko temu rekli simbioza?

Super Samsungov vmesnik

Kaj pa je Smart Hub? To je mojster za izbiranje vsebin, tako da manj časa porabite za iskanje in imate več časa za gledanje zanimivih vsebim, pretakanje filmov, oddaj …

Več televizorjev najdete na spletni strani Enaa.com


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung televizorji Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178