Telefoni
14.07.2013 13:41

Deli z drugimi:

Share

Samsung z novim oglasom ostro nad iPhone 5

Samsung se je nad konkurenčno podjetje Apple tokrat spravilo z novim reklamnim oglasom, ki je namenjen predvsem uporabnikom storitev mobilne telefonije na Islandiji. Iz njega je razvidno, da je pametni mobilni telefon iPhone 5 bolj kot ne povsem neuporaben izdelek.
Za podjetje Samsung je pametni mobilni telefon iPhone 5 bolj kot ne povsem neuporaben izdelek.
Za podjetje Samsung je pametni mobilni telefon iPhone 5 bolj kot ne povsem neuporaben izdelek.

Izdelki podjetja Apple so izjemno priljubljena tarča vseh vodilnih proizvajalcev mobilnih naprav, med njimi pa pričakovano prednajči konkurenčni Samsung, saj sta si vodilna ponudnika pametnih mobilnih telefonov v laseh že več let. Južnokorejski gigant se je nad priljubljeni Applov pametni mobilni telefon iPhone 5 tokrat spravil z reklamnim oglasom, ki je namenjen predvsem uporabnikom storitev mobilne telefonije na Islandiji.

Iz videoposnetka, ki je objavljen na spletnem naslovu http://goo.gl/71XIU, je razvidno, da je z jabolkom, ki kakopak predstavlja Applov pametni mobilni telefon iPhone 5, nemogoče opravljati telefonskih pogovorov. Šele ko »glavni akter« v roke prejme mobilnik Samsung Galaxy S4, lahko brez težav opravlja klice in deska po spletu. Jabolko pa je očitno uporabno le za »prehranjevanje«.

Podjetje Apple se na nov poskus blatenja njihovega pametnega mobilnega telefona iPhone 5 s strani Samsunga pričakovano še ni odzvalo. Morda bi se »spodobilo«, da bi mu podjetje iz Cupertina na podoben način vrnilo milo za drago.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku