Telefoni
02.07.2013 07:41

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy Memo: Mobilnik z vrhunsko elektronsko beležnico za sodobne

Samsung naj bi konec poletja ponudil v prodajo pametni mobilni telefon Galaxy Memo, ki bo v navezi z digitalnim pisalom S-Pen kot nalašč za shranjevanje elektronskih beležnic. Novinec bo zlahka kos tudi zahtevnejšim nalogam, saj bo opremljen z bogato strojno opremo.
Pametni mobilni telefon Galaxy Memo bo nepogrešljivi spremljevalec tako na poslovnih sestankih kot pri nakupovanju.
Pametni mobilni telefon Galaxy Memo bo nepogrešljivi spremljevalec tako na poslovnih sestankih kot pri nakupovanju.

Zanesenjaki spletne strani SamMobile so razkrili novi pametni mobilni telefon podjetja Samsung, ki je kot nalašč za shranjevanje elektronskih beležnic, saj za vnos podatkov omogoča uporabo priročnega pisala, ki je »skrito« v ohišju novosti. Mobilnik Galaxy Memo je dejansko »miniaturna« inačica izjemno priljubljenega Galaxyja Note, saj razpolaga s kakovostnim zaslonom s 4,5-palčno (11,4-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.920 x 1.080 slikovnih točk. Za preračunavanje podatkov pa skrbni zmogljivi 4-jedrni procesor frekvence 1,4 gigahercev v navezi s sistemskim pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Memo nas ne bo pustil na cedilu niti pri zajemanju fotografij in videoposnetkov, saj razpolaga z digitalnim fotoaparatom ločljivosti osem milijonov točk. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean obogaten s Samsungovim uporabniškim vmesnikom TouchWiz UX. Za shranjevanje podatkov pa naj bi bil na voljo vgrajeni pomnilnik kapacitete 16 gigabajtov, ki naj bi ga bilo po potrebni mogoče razširiti z uporabo pomnilniške kartice microSD.

Podjetje Samsung naj bi tržno zanimivi pametni mobilni telefon Galaxy Memo z digitalnim pisalom S-Pen ponudilo v prodajo še pred pričetkom jeseni. Več podrobnosti o novincu pa naj bi južnokorejski gigant razkril konec avgusta.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku