Telefoni
25.09.2009 16:37

Deli z drugimi:

Share

Samsung Corby za socialne mreže

Socialne mreže so mu pisane na kožo!
Socialne mreže so mu pisane na kožo!

Podjetje Samsung je v sosednji Italiji predstavilo novo družino pametnih mobilnih telefonov, ki so pisani na kožo predvsem tistim mladim, ki obožujejo socialne mreže. Novinci družine Corby namreč zagotavljajo enostaven in neposreden dostop do najbolj priljubljenih socialnih mrež, kot so Facebook, Twitter in MySpace, s čimer bo olajšan tudi dostop do najbolj ažurnih Računalniških novic.

Oblikovno všečni Corby, ki je opremljen s 7,11-centimetrskim zaslonom, občutljivim na dotik in ločljivostjo QVGA, lahko uporabljamo tudi kot predvajalnik glasbenih datotek mp3 in predvajalnik filmskih posnetkov. Kompaktnež se odlično obnese tudi v vlogi digitalnega fotoaparata, saj je opremljen s tipalom ločljivosti dveh milijonov točk in sistemom za zaznavo smeha.

Uporabniki novega mobilnega telefona bodo lahko v realnem času spremljali svoj status ter dostopali do vseh posodobitev profilov prijateljev na socialnih mrežah Facebook, Twitter in MySpace preko sistema SNS (Social Networking Service). Corby med drugim podpira tudi številne druge priljubljene spletne storitve, kot so YouTube, Flickr, Picasa in Photobucket.

Pametni mobilni telefon Samsung za socialne mreže bo sprva naprodaj le v Franciji in Italiji, nekoliko kasneje pa bo dostopen še v preostalih državah evropske unije. Samsung Corby bo na prodaj konec septembra, zanj pa naj bi bilo potrebno v prosti prodaji odšteti 150 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku