Računalništvo, telefonija
24.03.2016 19:00

Deli z drugimi:

Share

Romani & Marku do ljubezni in spletne poroke pomagal internet

Najina zgodba 2015 bo kmalu dobila svoj sanjski spletni zaključek, zanima pa nas, kje se (poleg spleta J ) še spoznavamo Slovenci.
Romani & Marku do ljubezni in spletne poroke pomagal internet
Romani & Marku do ljubezni in spletne poroke pomagal internet

Romani in Marku je do ljubezni pomagala tehnologija – našla sta se na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com. Internet postaja osrednji kanal za iskanje partnerja, na ona-on.com pa se vsako leto spozna okoli 1.000 novih parov. Romana in Marko sta zmagovalca lanskega natečaja Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com, osvojila pa sta glavno nagrado – Sanjsko ona-on.com poroko!

Wellness razvajanja? Kulinaričnega doživetja? Sanjsko poroko? Si tudi vidva želita teh lepih nagrad? Želita biti navdih tistim, ki še iščejo pravo ljubezen? Sta se spoznala na ona-on.com? V sklopu natečaja Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com vidva z nami delita svojo zgodbo, se potegujeta za lepe nagrade, poleg tega pa še pomagata nekomu do lastne zgodbe o ljubezni!

____________________________________________________________________________

Še vedno iščeš pravo ali pravega? Poišči svojo sorodno dušo tudi ti!

____________________________________________________________________________

Priprave na Sanjsko ona-on.com poroko 2016 skoraj pri koncu

Priprave na spletno ona-on.com poroko, ki bo maja na zaželeni poročni lokaciji Ribnika pri Lisjaku, so skoraj že končane: Romana si je v poročnem salonu White Couture izbrala svojo sanjsko poročno obleko, poročni prstani iz Zlatarnice že čakajo na svoja nova lastnika, nekaj manj kot 100 svatov pa bo kmalu prejelo poročno vabilo izpod rok Katarine iz podjetja Kaligrafija s Katarino.

Da bo Romanina in Markova Sanjska ona-on.com poroka potekala brez težav in da bo cvetje iz cvetličarne Happy Day vsak trenutek na pravem mestu, bo poskrbela poročna organizatorka Petra Starbek iz agencije Storija Inženiring, njun najsrečnejši dan pa bodo ovekovečili pri K.Marcella Photography in pri videografiji Jean Kanoyev.

Maja Ašič Make Up bo našo nevesto naličila, da bo najlepša s svojim možem zaplesala prvi ples, za brezhibnost katerega bodo poskrbeli v plesni šoli La Bolita, zabava in ples ter razrez kulinarične kraljice večera – poročne torte iz Kavarne Pri Nejcu – bodo potekali pod šotorom Lisjakovega loga in v ritmih glasbene skupine The Hangover Ladies.

Si tudi vidva želita sanjske poroke? Sta se spoznala na ona-on.com? Prijavita svojo zgodbo na natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com, morda bomo Sanjsko ona-on.com poroko 2017 načrtovali prav za vaju!

Kje se še spoznavamo Slovenci?

Kje sta se spoznala Romana in Marko že vemo, zanima pa nas, kje se še (poleg spleta J ) spoznavamo Slovenci in kam hodimo na zmenke. Izpolnite kratko anketo Zmenki & spoznavanje po slovensko in nam pomagajte do odgovorov! Vaš čas bomo nagradili z lepimi nagradami!

Zmagovalca letošnjega natečaja Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com bomo razglasili 19. junija na tradicionalnem Največjem spoznavnem pikniku, ki bo letos potekal že v četrti izvedbi. Manjkalo ne bo športnih iger, plesne animacije, dobre hrane in seveda druženja ter spoznavanja.

Se vidimo 19. junija na Največjem spoznavnem pikniku v wellness Centru Harmonija v Mengšu!


(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku