Računalništvo, telefonija
18.12.2017 09:02
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Huawei Mate 10 Pro prepoznan, kot najljubši pametni telefon leta 2017

Huawei Mate 10 Pro prepoznan, kot najljubši pametni telefon leta 2017
Huawei Mate 10 Pro prepoznan, kot najljubši pametni telefon leta 2017

V velikem testu pametnih telefonov, ki ga je naredil novinar najbolj ugledne poslovne revije na svetu, Forbes, je Huaweijev paradni konj Mate Pro 10 premagal Samsung Galaxy Note 8, iPhone X in LG V30.


Novinar prvovrstnega ameriškega poslovnega časopisa Forbes je razglasil Huaweijev najnovejši vodilni pametni telefon Mate 10 Pro za »Najljubši pametni telefon leta 2017«.

Huawei Mate 10 Pro je posebej pohvaljen zaradi izredne moči, ki izhaja iz posebno zasnovanega čipa Kirin 970, ki je v članku revije Forbes omenjen kot »najmočnejši čip v katerikoli Android napravi. «Kirin 970 je nova vodilna procesna enota z vgrajenim računalniškim sistemom umetne inteligence (AI). Nabor čipov ima posebno nevronsko procesno enoto (NPU), ki zagotavlja do 25-krat večjo zmogljivost kot štirijederni procesor s Cortex A-73 jedri.

»To priznanje prihaja v zelo posebnem času. Smo na robu revolucije pametnih telefonov. Po podatkih raziskovalnega podjetja IDC je bilo leta 2016 po vsem svetu za vsak prodan osebni računalnik, prodanih 5,6 pametnih telefonov. Do leta 2021 bo več kot 60 odstotkov svetovnega prebivalstva imelo pametni telefon. Trg postaja vse večji in globalen. Za nas so takšna priznanja zelo pomembna in nas motivirajo, da svojim strankam zagotovimo vedno najboljši produkt,« pravi Jackie Zhao, direktor Huaweija za Adriatic regijo.

Poleg izjemno močnega čipa je v članku revije Forbes, Huawei Mate 10 Pro pohvaljen za izjemno življenjsko dobo baterije. Izpostavljena je tudi dvojna kamera, ki je boljša od vseh konkurenčnih naprav. V članku je pohvaljena tudi izbira različnih načinov fotografiranja kot tudi vmesnik EMUI.

V članku je Forbes primerjal najnovejše vodilne pametne telefone različnih proizvajalcev. V test so bili vključeni: Samsung Galaxy Note 8, iPhone X in LG V30.

Priznanje v članku revije Forbes je res nekaj izjemnega. Forbes je ena izmed svetovno najbolj spoštovanih poslovnih medijskih blagovnih znamk. Revija je znana po svojih priznanih poslovnih seznamih, vključno s seznamom najbogatejših Američanov (“The Forbes 400”), seznam svetovnih milijarderjev in najboljših svetovnih podjetij (“The Forbes Top 2000”).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku