Poslovne rešitve
Varnost
29.03.2024 07:14

Deli z drugimi:

Share

Rešitev mCloud uporablja vse več poslovnih uporabnikov

Podjetje Mega M d.o.o. ponosno predstavlja svojo uveljavljeno rešitev v svetu IT storitev - mCloud.

Gre za celovito rešitev računalništva v oblaku, ki prinaša občutno optimizacijo IT infrastrukture, nižje stroške poslovanja ter omogoča popolno prilagodljivost in varnost.

Namesto nakupa fizičnih strežnikov se podjetja raje odločijo, da IT storitve prevzame nekdo, ki je za to usposobljen. Zakupijo se potrebne kapacitete, ki se dejansko uporabljajo, tekom poslovanja pa dodajajo ali odvzemajo, odvisno od potreb.

Odlična infrastruktura v oblaku

mCloud zagotavlja virtualne strežnike z neomejeno podporo v delovnem času, hitro odzivnostjo in rednimi mesečnimi poročili o stanju. Storitev teče v lastnih lokacijsko ločenih podatkovnih centrih, kar zagotavlja redundanco in skladnost z vsemi slovenskimi ter EU regulativami o varovanju podatkov. S tem se podjetjem omogoča, da stopijo v korak s časom ter dosežejo občutno nižje IT stroške.

Prilagojene rešitve po meri

mCloud ne ponuja zgolj generičnih rešitev, ampak prilagaja svojo storitev posameznim potrebam uporabnikov. Gostovanje posameznih aplikacij, migracije baz aplikacij, gostovanje in zakup domen ter spletnih strani – vse to je mogoče prilagoditi glede na specifične zahteve stranke. S tem podjetjem omogoča fleksibilnost in optimalno delovanje v oblaku.

Vsestransko gostovanje

Podjetja lahko najamejo gostovanje spletnih strani ter poštnih predalov. Ponujajo osnovne in napredne poštne predale z vključenim varnostnim kopiranjem, kar povečuje varnost in zanesljivost poslovnih komunikacij.

Najnovejše Microsoft 365 rešitve

mCloud integrira vse Microsoft 365 rešitve v celovito storitev. To pomeni, da podjetja dobijo najnovejše orodje za produktivnost in sodelovanje, vse znotraj enotnega okolja.

Varna hramba podatkov

Storitev omogoča varno hrambo podatkov na tretjo lokacijo z uporabo Veeam rešitev za varnostno kopiranje po vnaprej določeni politiki. To povečuje varnost in zanesljivost shranjenih informacij.

Z mCloud storitvijo lahko podjetja opravljajo delo kjerkoli in kadarkoli, občutijo nižje IT stroške, zagotovijo 100 % zaščito pred izgubo podatkov ter ostanejo v skladu z zakoni in regulativami o varovanju podatkov (ISO 27001). mCloud predstavlja napredno rešitev, ki bo premaknila poslovanje v digitalno dobo.

Svetovanje in priprava ponudbe za najbolj optimalno virtualno pisarno:

prodaja@megatel.si ali preko 03 777 00 00. (P.R.)


Podjetje Mega M z blagovno znamko MegaTel že 22 let na trgu telekomunikacij poslovnim in zasebnim uporabnikom zagotavlja širok nabor digitalnih in trajnostno usmerjenih storitev, tehnično podporo, enostavnost in prijaznost ter najpomembnejše – zadovoljstvo. Kot prvi operater v Sloveniji pa se lahko pohvali s kombinacijo petih storitev (»PETORČEK«): mobilna telefonija, IP telefonija, televizija, širokopasovne storitve ter rešitve na področju eMobilnosti.Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
oblak

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEGA M d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEGA M d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Napredni klicni center za radijske in TV postaje zaenkrat brezplačen!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEGA M d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več