Igre
07.10.2019 09:20
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Red Dead Redemption 2 prihaja na PC

Večkrat nagrajeni vestern bo v začetku novembra končno razveselil lastnike računalnikov.
Večkrat nagrajeni vestern bo v začetku novembra končno razveselil lastnike računalnikov.

Po izdaji lastnega zaganjalnika iger, je Rockstar zdaj presenetil še z novico, da svojo epsko kavbojščino Red Dead Redemption 2 končno prinaša tudi na računalnike, in sicer že prihodnji mesec.

Kljub lansiranju aplikacije Rockstar Game Launcher, Red Dead Redemption 2 ne bo na voljo ekskluzivno preko nje. Igro bo namreč med drugim možno kupiti v Epic Games Store, Humble Store in mesec kasneje tudi preko platforme Steam. Manjkala ne bo niti različica za oblačno storitev Google Stadia, ki bo luč sveta ugledala le nekaj dni pred izidom igre.

Nakup RDR 2 preko Rockstarove trgovine pa resda prinaša določene bonuse in dve brezplačni igri s seznama njihovih klasik: GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, Bully, LA Noire in Max Payne 3.

Red Dead Redemption 2 je prvotno izšel lani oktobra za PlayStation 4 in Xbox One ter po zaslugi kompleksne zgodbe, enormnega sveta, tehnične izpiljenosti, prekrasne glasbe in številnih podrobnosti prejel cel kup nagrad ter nemudoma postal eden najbolj prodajanih naslovov v zgodovini videoiger. Izboljšana različica za PC pa prihaja 5. novembra, vključno z večigralsko komponento Red Dead Online.

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Prijavi napako v članku