Računalništvo, telefonija
26.09.2019 13:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Računalniška ponudba za sladokusce

.. Po poletnem premoru se vse spet postavlja na stare tirnice. Otroci gredo v šolo, študenti na fakulteto, odrasli so spet na polno v delovnih obveznostih. Vsem pa je skupno to, da praktično vsak dan uporabljajo računalnik ..
Prenosnik MEDION ERAZER P15603
Prenosnik MEDION ERAZER P15603

Računalnik – pa naj bo prenosni ali namizni, bolj ali manj zmogljiv, je nekaj, brez česar danes ne moremo več. Potrebujemo ga bodisi za šolske bodisi za službene obveznosti, pa tudi za zabavo.

Kot pri večini nakupov, smo tudi tu pozorni, da za ceno, ki smo jo pripravljeni za napravo odšteti, dobimo največ in ponudba v trgovinah HOFER je vsekakor več kot fer.

Visokozmogljiv osebni računalnik

Začnimo z nečim, kar bo zadovoljilo večino uporabnikov – visokozmogljiv osebni računalnik MEDION AKOYA P67065. Poganja ga procesor Intel Core i5-9400, ki ima vgrajeno grafično kartico NVIDIA Ge Force GTX1660 s 6 GB pomnilnikom GDDR5HDMI. Ima še 16 GB delovnega pomnilnika in 1 TB prostora za shranjevanje podatkov. Zagotovo vas bo razveselilo, da je na njem že nameščen operacijski sistem Windows 10 Home, prav tako je poskrbljeno za brezžično in Bluetooth povezavo, ima pa tudi večstandardni DVD/CD zapisovalnik. Poleg tega pa tudi bralnik pomnilniških kartic, USB vhode, USB tipkovnico in optično miško ter 6-kanalni visokoločljivostni zvočni sistem.

Izdelek ima 3-letno garancijo. Naročite ga lahko v trgovinah HOFER, in sicer od 26. 9. do 16. 10. 2019 oziroma do razprodaje zalog.

Zaslon z zelo tankimi robovi

Kompakten in tanek zaslon s polno visoko ločljivostjo velikosti 68,58 centimetra (mere brez podstavka: 61,18 x 36,53 x 4 cm) je prava izbira za vse, ki pri zaslonu cenite kakovost. Robovi zaslona HP 27fw so tanki, sam zaslon pa brez motečega odseva. Odlikuje ga tudi panoramska slika z vidnim kotom 178 stopinj vodoravno in 178 stopinj navpično.

Naročite ga lahko v trgovinah HOFER, in sicer od 26. 9. 2019 do razprodaje zalog. Izdelek ima garancijo 2 leti.

Računalnik za ljubitelje iger

Igričarski osebni računalnik MEDION ERAZER X8704 je opremljen s procesorjem Intel Core i9-9900K in grafično kartico NVIDIA GeForce RTX 2080 z 8 GB pomnilnikom GDDR6. Poleg tega se ponaša z 1 TB prostora za shranjevanje in z 32 GB delovnega pomnilnika, ki bo poskrbel, da bo še tako zahtevna igra potekala brez motenj. Ima tudi vodno hlajenje za procesor, osvetljeno ohišje pa bo poskrbelo, da računalnik zagotovo ne bo ostal neopažen.

Na računalniku je naložen operacijski sistem Windows 10 Home, ima možnost povezave s hitrim brezžičnim omrežjem in Bluetooth tehnologijo. Poleg tega ima še 8-kanalni visokoločljivostni zvočni sistem, vrsto zmogljivih USB priključkov, LAN priključek, pa HDMI in 3 DisplayPort priključke, avdio vhod, avdio izhod … Skratka računalnik, pri katerem boste težko kaj pogrešali.

Za vse, ki imate raje prenosnik

Prenosni računalnik, s katerim se boste lahko igričarji zabavali kjerkoli in kadarkoli. Na prenosniku MEDION ERAZER P15603 boste lahko sliko spremljali na 39,6-centimetrskem zaslonu s polno visoko ločljivostjo. Poganja ga procesor Intel Core i5-9300H. Opremljen je še z grafično kartico NVIDIA GeForce GTH 1650, ima 512 GB prostora za shranjevanje in 16 GB delovnega pomnilnika. Za poseben vtis poskrbi RGB tipkovnica z osvetlitvijo iz ozadja.

Poleg nameščenih Windows 10 Home, povezave z brezžičnim omrežjem in Blueotooth tehnologije ima vgrajeno tako HD-kamero kot mikrofon, pa tudi visokoločljivostni zvočni sistem. Ima tudi režo oziroma bralnik pomnilniških kartic, 4 USB vhode, HDMI izhod in mini DisplayPort ter vhod za LAN.

Oba izdelka imata 3-letno garancijo. Naročite ju lahko v trgovinah HOFER, in sicer od 26. 9. do 16. 10. 2019 oziroma do razprodaje zalog.

Tudi sedenje je lahko užitek

Igričarski stol z mehanizmom prilagoditve in zaklepa je vsekakor stol, ki vas bo razvajal. Hidravlično lahko nastavite višino sedenja, opremljen pa je tudi z blazino v predelu hrbta in glave, kot je pri tovrstnih stolih običajno. Primeren je tudi za ljubitelje iger, ki tehtajo do 110 kilogramov.

Dobite ga s 3-letno garancijo. Naročite ga lahko v trgovinah HOFER, in sicer od 26. 9. do 16. 10. 2019 oziroma do razprodaje zalog.

Zgornje izdelke ne skladiščijo v trgovinah HOFER, jih pa tam lahko naročite in plačate. Po naročilu vam izdelek dostavijo v največ 10 delovnih dneh. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več