Računalništvo, telefonija
10.06.2010 11:00
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prva velika ZwCAD predstavitev v Evropi – v Sloveniji!

Prva velika ZwCAD predstavitev v Evropi - v Sloveniji!
Prva velika ZwCAD predstavitev v Evropi - v Sloveniji!

Pred kratkim se je v Ljubljanskem Koloseju uspešno zaključila prva večja predstavitev programskega orodja ZwCAD 2010 v Evropi. Predstavitve se je udeležilo veliko domačih in tujih strokovnjakov, predstavnikov tiska, odmevnejših razvojnih hiš ter pomembnih gostov. Zaradi trenutne klime v gospodarstvu velika dvorana Koloseja ni bila v celoti zapolnjena, a se je prireditve vseeno udeležilo krepko čez 150 podjetij in organizacij, kar je za prvi tak dogodek nedvomno izreden obisk.

Predstavitev, katero je organiziralo podjetje Birocom2000, nosilec domen ZwCAD SLOVENIA in ZwCAD AUSTRIA, je zajemala prikaz delovanja ključnih funkcij in novitet v programskem paketu ZwCAD 2010. Orodje ZwCAD ponuja popolno AutoCAD funkcionalnost in izgled, za vsega 1/10 cene. Prav zaradi neverjetno ugodnega razmerja med ceno in zmogljivostjo, popularnost aplikacije ZwCAD med uporabniki CAD programske opreme čedalje hitreje raste. Po podatkih ZwCAD SLOVENIA beležijo v podjetju kar 40-% rast v prodaji in to že četrto leto zapored, kljub slabšim razmeram na trgu.

Na tokratnem srečanju je bila sama predstavitev prepuščena kar razvijalcem programske opreme ZwCAD, predstavnikom podjetja ZWCAD SOFTWARE CO., LTD. oz. krajše ZWSOFT. Ti so na svojstven in prav zaradi tega zanimiv način, prikazali delovanje ključnih funkcij omenjene programske aplikacije, začrtali smernice razvoja za naslednjih nekaj let, najavili prihod Mechanical dodatka za ZwCAD ter lastne samostojne 3D aplikacije ipd. S strani partnerskega podjetja AMIS, d. o. o., so bili obiskovalci predstavitve deležni zabavne in nadvse izčrpne predstavitve zadnje verzije programske zaščite F-SECURE 2010 IS. Omenjeno programsko zaščito prejmejo uporabniki PRO verzij ZwCAD-a s strani ZwCAD SLOVENIA povsem brezplačno.

Glede na odličen odziv vseh udeleženih gre zaključiti, da je prireditev dosegla svoj namen. Ob tem je vodja marketinga in prodaje pri ZwCAD SLOVENIA, mag. Tina DUBROVNIK, izjavila: »Vsem udeležencem, ki ste se v tako lepem številu odzvali našemu povabilu, se še enkrat iskreno zahvaljujemo za obisk in prijazne pohvale.«


Prijavi napako v članku