Računalništvo, telefonija
12.05.2017 17:00

Deli z drugimi:

Share

Prva naslovnica posneta s telefonom

Prva naslovnica posneta s telefonom
Prva naslovnica posneta s telefonom

Nina Pušlar v teh dneh krasi naslovnico znane slovenske ženske revije GRAZIA in tudi ta fotografija je bila posneta s telefonom Huawei P10 Plus. Aleš Bravničar, sicer velik mojster fotografije, jo je ujel nasmejano in razigrano – takšno kot jo poznamo z njenih nastopov.

„Fotografiranje naslovnice z ekipo Huawei mi bo ostalo v spominu kot prvo fotografiranje, ki je bilo posneto s pametnim telefonom, to je vsekakor nekaj, kjer smo vsi skupaj orali ledino,“ pove pevka, ki te očara na prvi pogled (nasmeh, pravzaprav)! Slišimo jo na radiu, vidimo na odru, nedavno nazaj pa tudi v TV oglasu.

Portreti in profilne fotografije na družabnih omrežjih so še vedno najbolj pogosti motiv fotografiranja. Tega se zaveda ves medijski svet. Telefoni pa danes omogočajo, da lahko odlično fotografijo ujame prav vsak – brez velikih fotoaparatov in posebnih objektivov. In čeprav je portretna fotografija prava umetnost je s Huawei P10 kamero, ki je nastala v sodelovanju z Leico, dosegljiva tudi za vas.

Nina in Nina: popoln par
Naslovnica revije je nastala v sodelovanju Nine Pušlar in priznanega slovenskega modnega fotografa Aleša Bravničarja. K temu sodelovanju se je priključila tudi vrhunska ekipa: oblikovalka Nina Šušnjara, ki je Nino Pušlar oblekla v svoj čudovit modni kos. Naličila jo je Maja Šušnjara, ki ji Nina pri svojem make-upu že dolgo zaupa, njene lase pa je ves čas snemanja imel pod kontrolo priznani slovenski frizer Gusty Jesenko.

_______________________________

Stiliranje naslovnice:
Revija GRAZIA
Intervju: Špela Štamol
Fotografije: Aleš Bravničar s Huawei P10 Plus
Kreativna podlaga: Alenka Birk
Stiliranje: Nina Šušnjara
Ličenje: Maja Šušnjara
Pričeska: Gusty Jesenko

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku