Telefonija
09.10.2006 16:56

Deli z drugimi:

Share

Prva mobilna DVDteka

Si.mobil – Vodafone in iTIVI sta predstavila prvo mobilno storitev izposoje vsebin na DVD-jih. Mobilna DVDteka iTIVI, ki je dostopna na portalu Vodafone live!, bo uporabnikom omrežja Si.mobil – Vodafone omogočila, da bodo do svojih najljubših filmov dostopali kar s pomočjo svojega mobilnega telefona.

Mobilna DVDteka iTIVI bo na portalu Vodafone live! uporabnikom omogočala funkcionalnost in prednosti, kot jih nudi spletna različica iTIVI – torej naročniški sistem izposoje vsebin na DVD nosilcih, v okviru katere si lahko uporabnik v zameno za fiksni mesečni znesek izposoja želene vsebine, tako rekoč iz naslanjača. Vse brez zamudnin.

Naročeni DVD-ji bodo naročnika pričakali v posebni kuverti v njegovem poštnem nabiralniku in tako preprosto jih bo uporabnik tudi vrnil – v isti kuverti z navadno pošto v katerikoli poštni nabiralnik po Sloveniji.

Ne glede na to, ali se naročijo na iTIVI, pa bo po novem vsem uporabnikom portala Vodafone live! na voljo knjižnica opisov filmskih in drugih naslovov, ki z več kot 3.000 posameznimi naslovi predstavlja enega najbolj bogatih naborov na domačih tleh. Naročniki Si.mobil – Vodafone bodo mesečno naročnino na storitev ITIVI dobili zaračunano poleg mesečne naročnine – na eni položnici.


Prijavi napako v članku