Triki in nasveti
19.10.2010 15:57
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Programska oprema za skrito fotografiranje

S pomočjo programske opreme Camera Camouflage bomo lahko fotografirali v popolni anonimnosti.
S pomočjo programske opreme Camera Camouflage bomo lahko fotografirali v popolni anonimnosti.

Ste se že kdaj znašli v situacij, da ste želeli zajeti fotografijo na način, da vas drugi pri tem ne bi opazili? To je sedaj mogoče. Za to potrebujemo le Applov pametni mobilni telefon iPhone oziroma prenosni večpredstavnostni predvajalnik iPod touch in programsko opremo Camera Camouflage.

Domiselna programska oprema se aktivira z glasovnim ukazom. Ta poskrbi, da se zaslon fotoaparata »zamaskira« v povsem običajen telefonski klic. Da je zadeva še resničnejša, program Camera Camouflage samodejno sproži predvajanje prednastavljene melodije.

Digitalni fotoaparat zajame fotografijo vsakič, ko pritisnemo na gumb »odgovori«. Fotografija se samodejno shrani na vgrajeni pomnilnik mobilnika oziroma prenosnega predvajalnika. Če uporabljamo pametni mobilni telefon iPhone 4, se bliskavica pri tem seveda samodejno izključi.

Programsko opremo za skrito fotografiranje Camera Camouflage lahko že kupimo na Applovem spletnem portalu iTunes, in sicer na spletnem naslovu http://skrci.me/camera. Za nakup domiselne programske opreme je potrebno odšteti le preračunanih 70 evrskih centov.


Prijavi napako v članku