Programska oprema
04.05.2005 14:57
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Programska oprema za sisteme shranjevanja podatkov

FMC je z ameriškim podjetjem Acronis podpisal pogodbo za trženje izdelkov in storitev na področju obvladovanja sistemov za shranjevanje podatkov. V okviru pogodbe bo FMC kot uradni prodajalec nudil celotno paleto Acronisovih izdelkov in pridruženih storitev. FMC bo tako slovenskim uporabnikom informacijskih tehnologij omogočil vse prednosti Acronisove vrhunske tehnologije za obvladovanje shrambne infrastrukture ter s tem povečanje razpoložljivosti in izkoriščenosti njihovih shrambnih virov.

FMC bo v skladu s pogodbo skrbel za prodajo, licenciranje in vzdrževanje Acronisovih izdelkov na slovenskem trgu. Njegova ponudba bo obsegala celotno linijo Acronisovih programov, kot so Disk Director Suite 9.0, Drive Cleanser 6.0, Migrate Easy 6.0, Privacy Expert Suite 7.0, Power Utilities 2004, True Image 8.0, True Image 8.0 for Windows, True Image Server 8.0 for Linux, True Image 8.0 Corporate Workstation ter True Image 8.0 Enterprise Server.

Kupcem Acronisovih programov sta na voljo dva modela licenciranja. Z licenco Acronis Perpetual Licenses (APL) kupec pridobi lastništvo nad programom in s tem neomejeno število namestitev na enem računalniku. Uporabniki z licenco APL se lahko naročijo še na podporne storitve Acronis Maintenance and Priority Support (AMPS), v okviru katerih pridobijo vzdrževanje programa z vsemi nadgradnjami ter prioritetne podporne storitve prek telefona, e-pošte ali sporočilnega sistema MSN Instant Messenger. Licenca Acronis Site License (ASL) pa je namenjena organizacijam z večjim številom delovnih postaj in strežnikov, na katerih bodo delovali Acronisovi programi. Računalniki se lahko nahajajo na isti ali različnih lokacijah, pri čemer je licenca časovno omejena na dobo od enega do treh let in že v osnovi vključuje storitve AMPS.


Acronisove rešitve tudi pri nas.

Prijavi napako v članku