Računalništvo, telefonija
29.10.2012 09:39
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pridružite se evoluciji in se udeležite dogodka Canon Business Lounge!

Lahko se je oklepati tistega, kar nam je domače, vendar imajo danes konkurenčno prednost tista podjetja, ki znajo sprejeti spremembe.
Udeležite se brezplačnega dogodka Canon Business Lounge in osvojite potovanje v Avstrijo, kjer boste lahko izkusili vožnjo z dirkalnikom Formula Renault.
Udeležite se brezplačnega dogodka Canon Business Lounge in osvojite potovanje v Avstrijo, kjer boste lahko izkusili vožnjo z dirkalnikom Formula Renault.

Canon Adria d.o.o. in partner Birotehna d.o.o. vas vabita na dogodek Canon Business Lounge, kjer boste spoznali, kako vam bodo Canonovi inovativni izdelki, rešitve in storitve pomagali opustiti stare navade, ki lahko zavirajo vaš posel.

Skupaj s Canonovimi strokovnjaki vam bomo predstavili novosti in prednosti Canonovih multifunkcijskih tiskalnikov, skenerjev ter drugih naprav, ki vam bodo olajšale poslovanje. Izvedeli boste tudi več o rešitvah.

Nekaj vsebinskih poudarkov predstavitve:

  • Nova generacija večfunkcijskih tiskalnikov imageRUNNER ADVANCE s standardnimi naprednejšimi orodji (mobilno tiskanje in skeniranje, varnost z vidika dostopnosti do naprave ter varnost dokumentov)
  • Canonovi rešitvi Therefore (zajem in upravljanje z dokumenti) in uniFLOW (statistični podatki, sledenje, varnost tiskanja in skeniranja tudi z mobilnih naprav)

Dogodek je brezplačen.

Datum, ura: 19. 11. 2012, 10.00 – 12.00

Kraj dogodka: Prostori podjetja Birotehna, Litijska cesta 259, Ljubljana – Dobrunje

Udeležite se dogodka in osvojite potovanje v Avstrijo, kjer boste lahko izkusili vožnjo z dirkalnikom Formula Renault. Prijavite se zdaj! – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku