Računalništvo, telefonija
Monitorji
25.05.2023 07:19
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosljivi monitor: dobra ločljivost, HDR tehnologija, brezhibna povezljivost

Prenosljivi monitor predstavlja vrhunsko tehnološko dovršenost, ki združuje izjemno ločljivost 1920*1080 s napredno HDR tehnologijo za prikaz slik. Rezultat? Jasnost podrobnosti in intenzivne barve, ki kar oživijo na zaslonu.

Inovativna uporaba tehnologije FreeSync zagotavlja brezhibno sliko brez trganja ali zamika, kar ne samo izboljšuje vizualno izkušnjo, temveč tudi ščiti vaše dragocene oči pred neprijetnim naprezanjem.

Oblikovanje monitorja iz aluminijeve zlitine, ki je podvrženo obdelavi CNC oksidacije, pričara vrhunsko eleganco in izjemno tanko konstrukcijo, ki omogoča enostavno prenašanje in uporabo kjerkoli želite.

Ampak to še ni vse! Monitor se ponaša s sposobnostjo povezovanja z vašim mobilnim telefonom, ki ima vgrajen polnopravni priključek Type-C. Preko enostavnega Type-C kabla boste uživali v občutno povečani sliki na velikem zaslonu.

Poleg tega lahko s pomočjo priključka Type-C ali mini HDMI do HDMI kabla povežete monitor tudi z vašim prenosnim računalnikom in dosežete istovrsten prikaz ali razširjeno prikazovanje zaslona, kar odpira številne možnosti za produktivnost in večopravilnost.

Za dopolnitev popolne izkušnje je monitor opremljen z vrhunskimi HiFi stereo zvočniki, ki zvesto obnavljajo originalni zvok, kar omogoča nepozabno zvočno izkušnjo med gledanjem filmov, poslušanjem glasbe ali igranjem igric.

Vgrajeni priključki Type-C 3.1 z vsemi funkcijami in mini HDMI vmesnik za prenos podatkov pa zagotavljajo polno podporo za različne naprave, kar omogoča brezhibno povezljivost in prilagodljivost.

Vse to dobite TUKAJ za ugodnih 110,19 €.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več