Računalništvo, telefonija
13.06.2011 11:12
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Povabi.si – enostavna in brezplačna organizacija dogodkov

povabi.si - predstavitev prve strani
povabi.si - predstavitev prve strani

V podjetju Spletni sistemi d.o.o. se zavedajo pomena moderne spletne komunikacije in pomembnosti druženja s prijatelji, zato so razvili spletni servis Povabi.si. Ob organizaciji zabavnega, kulturnega, službenega ali kakršnegakoli drugega dogodka s Povabi.si na preprost način in povsem brezplačno razpošljete vabila v želene SMS nabiralnike.

Ideja je bila razviti aplikacijo, ki bo organizatorju pomagala ustvariti dogodek, obenem pa bo imel tudi popoln nadzor nad potekom organizacije. In tako je nastal spletni servis Povabi.si, preko katerega povsem brezplačno razpošljete vabila na želene naslove, prejemniki nanj na kratko odgovorijo z »DA« ali »NE«, odzive pa lahko spremljate v posebnem poročilu. Osnova komunikacije med vami in povabljenci temelji na priljubljeni SMS (Short Message Service) tehnologiji, ki zagotavlja učinkovito posredovanje informacij in hiter povratni odziv.

Pred prvo uporabo se je potrebno registrirati. Z registracijo pridobite dostop do svoje strani, kjer lahko dodajate in urejate prejemnike, naredite skupine, pripravite dogodek, pregledujete poročila o odzivu na vabila, urejate svoje osebne podatke in celo dovolite Facebooku, da na vašem zidu samodejno objavi dogodek, ki ga organizirate.

Priprava vabila je povem preprosta – s klikom na »Nov dogodek« se odpre obrazec, kamor zapišete vse potrebne podatke kot je naziv, kraj in datum dogodka. Poleg osnovnih podatkov imate možnost napisati še kratko sporočilce ter na željo določiti minimalno oz. maksimalno število prijav na dogodek.

Vabila lahko razpošljete takoj ali prestavite čas pošiljanja na želen datum in uro, ko se bodo vabila samodejno razposlala. Na voljo imate tudi razne možnosti kot na primer pošiljanje avtomatskih obvestil vsem udeležencem, ki so na prijavo odgovorili pritrdilno in je bilo minimalno število prijavljenih doseženo, da je dogodek potrjen.

Prejemniki vabil odgovorijo s kratkim »Da« ali »Ne«, odgovori pa se beležijo v posebno poročilo. Njihov odgovor na vaše vabilo je zaračunan po uradnem ceniku njihovega mobilnega operaterja oz. brezplačen v primeru, da imajo zakupljen kakšen poseben paket, v katerem so vključeni tudi brezplačni SMSi. Če malo poenostavimo – odgovor na vaše vabilo jih stane prav toliko kot če bi vam poslali SMS sporočilo.

Povabi.si je idealen tako za manjše družbe in bolj osebne dogodke (rojstni dnevi, igranje košarke, izlet na morje s prijatelji, itd.) kot tudi za podjetja, klube in društva, ki lahko svoje člane obveščajo o raznih izrednih dogodkih, prestavljeni uri vaje, povabijo na izlet, organizirajo promocijski dogodek in še bi lahko naštevali.


Prednosti spletnega servisa Povabi.si je mnogo, ena izmed njih je zagotovo povsem brezplačno in neomejeno pošiljanja vabil.

Izpostaviti pa gre tudi končno poročilo, ki je veliko bolj pregledno kot množica SMS-ov na vašem mobilniku. Imate natančen pregled nad tem koliko jih pride, koga ne bo, je bila organizacija dogodka uspešna ali je zanj premalo prijavljenih. Pri manjšem dogodku, kot je večerno igranje košarke s prijatelji, sledenje odgovorom še ne predstavlja večjega problema, ko pa gre za večje število povabljenih, pa se ta pregled hitro razgubi in nastane zmešnjava.

Zagotovo je spletni servis Povabi.si odličen in nadvse uporaben pomočnik, s katerim si bodo pri organizaciji dogodkov lahko pomagale vse generacije uporabnikov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SPLETNI SITEMI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SPLETNI SITEMI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SPLETNI SITEMI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku