Računalništvo, telefonija
10.01.2018 13:00

Deli z drugimi:

Share

Potrebujemo vaše mnenje!

Morda malce z zamudo, ampak uredništvo Računalniških novic vam želi vse lepo in uspešno novo leto 2018, ter da bi se uresničile marsikatere skrite želje :)
Potrebujemo vaše mnenje!
Potrebujemo vaše mnenje!

Vsekakor se zavedamo, da spletna stran Računalniških novic potrebuje nujno prenovo, saj je po mnenju mnogih prepočasna in nekako neuporabna, vendar želimo razveseliti tako naše redne obiskovalce, kot tudi želimo pritegniti nove.

Odločili smo se, da obstoječe kode za spletno stran ne bomo več spreminjali in dodajali ter odstranjevali, temveč bomo celotno kodo spisali na novo, kar pa bo seveda trajalo nekaj časa in bo tudi dokaj zahtevno.

Potrebujemo tudi vaše mnenje, kaj na spletni strani vam je všeč, kaj je odveč – žal oglasi bodo ostali :(, kaj si vi želite najbolj spremeniti, ter izboljšati, da bi bila vaša izkušnja čim bolj prijetna in bi za nas še povedali svojim sorodnikom, prijateljem, znancem, partnerjem,…

Navedite tudi, kaj vam je všeč na drugih portalih, ki pišejo novice in jih trenutno obiskujete, kaj pogrešate na naši strani, skratka vse kar vam je všeč. Prosili bi tudi za različne fotografije, posnetke zaslonov, ipd.

Za povratne informacije vam bomo izredno hvaležni, saj bomo z vašo pomočjo ustvarili nov portal, ki bo hitrejši in boljši za vse nas.

Vaše ideje lahko sporočite našemu glavnemu uredniku in odgovrnemu uredniku g. Boštjanu, kot tudi g. Andreju na spodnja dva e-naslova. Prosili bi vas, da nam pošljete vaše ideje v Word dokumentu, kot tudi, da vaše ideje strnete z dejstvi in priložite čim več fotografij.

Za vse povratne informacije vam bomo zelo hvaležni in upamo, da vas bomo lepo presenetli v novem letu!

g. Boštjan Štrukelj – bostjan.strukelj@stromboli.si

g. Andrej Pirnat – andrej.pirnat@stromboli.si


Prijavi napako v članku