Telefonija
21.03.2007 14:27

Deli z drugimi:

Share

Pomladne novosti na mobilnem Planetu

Mobilni multimedijski portal Planet predstavlja nove zanimive, zabavne in uporabne vsebine za pestre pomladne dni. Hkrati bodo Mobitelovi uporabniki lahko prek mobilnikov spremljali finale svetovnega prvenstva smučarskih skokov v Planici, ki si ga bo v družbi prijateljev ogledal tudi nagrajenec Planetove nagradne igre.

Mobilni portal Planet s prvim pomladnim dnem predstavlja vrsto novosti, predstavljenih v sklopu Novo. Poleg Pomladnega Planeta, ki ponuja od modnih zapovedih do virtualne umetniške galerije in krneki vsebin za mobilnike, lahko obiskovalci spremljajo resničnostni šov Big Brother. Prek mobilnega Planeta lahko kjerkoli in kadarkoli pokukajo v samo dogajanje, ki ga spremljajo kamere v živo, si ogledajo pikantne posnetke, prebirajo novice in spoznajo kandidate ter povedo svoje mnenje. Da ne bi česa zamudili, se lahko naročijo tudi na SMS-alarm, tako da pošljejo SMS z vsebino +BB na 1919. Ljubitelji animacij si lahko na Planetu ogledajo celovito predstavitev filmskega spektakla Ninja želve z informacijami o samem filmu in njegovih ustvarjalcih ter vsebinami za mobilnike. Ker pa je svoj glas pri sinhronizaciji risanke posodil tudi Lepi Dasa, je na voljo tudi njegova najnovejša pesem Lepi Ninja. Novost je tudi sklop Partysan, namenjen plesno-elektronski glasbi, ki ponuja intervjuje z znanimi DJ-ji, napovednik dogodkov, novice, fotogalerijo in utrinke s party-jev.

V sklopu Šport lahko obiskovalci glasujejo za športnika meseca ter spremljajo finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, ki bo med 22. in 25. marcem potekalo v Planici. Med navijači v dolini pod Poncami bo tudi srečni nagrajenec Planetove nagradne igre Boris Kejžar, ki bo s seboj povabil poln avtobus prijateljev.


Prijavi napako v članku