Računalništvo, telefonija
15.10.2011 10:54

Deli z drugimi:

Share

Podjetje Lenovo med najatraktivenjšimi delodajalci

Družba Lenovo je že drugo leto zapored prejela priznanje za enega najboljših zaposlovalcev na svetu, saj jo je analitska hiša Universum Global uvrstila na seznam 50 najbolj priljubljenih tehnoloških podjetij, za katera si želijo ljudje delati.
Lenovo izbran za najbolje upravljano azijsko tehnološko podjetje
Lenovo izbran za najbolje upravljano azijsko tehnološko podjetje

Organizacija Universum Global, katere korenine izvirajo iz Švedske, se ukvarja s preučevanjem trendov na področju zaposlovanja in delovne sile. Med svojimi rednimi raziskavami opravljajo tudi preverjanja, kje si želijo študenti iz najboljših šol sveta delati. Universumov indeks priljubljenosti podjetij je sestavljen na osnovi mnenj približno 160.000 tistih, ki iščejo službo ali novo kariero v poslovnem svetu.

“Podjetje, težko 21 milijard ameriških dolarjev, premore veliko znanja in talenta. Prav v kadre veliko vlagamo, tako v pridobivanje novih strokovnjakov kot tudi v nenehen razvoj ljudi, ki so že v podjetju. Rezultati študije organizacije Universum, ki postavlja Lenovo v sam vrh najbolj zaželenih tehnoloških podjetij na svetu, nas zato ne presenečajo. Kultura podjetja zaposlenim vceplja razumevanje, da so naložbe v zaposlene priložnost za rast, menimo, da je to pravi način, kako zagotoviti nove uspehe v prihodnosti,” je povedala podpredsednica kadrovskega oddelka v korporaciji Lenovo Gina Qiao.

“V svetu so odlični zaposlovalci vse bolj redki, zaposleni, ki bi si radi ustvarili globalno kariero, pa se vse bolj zavedajo pomembnosti pravih sredin za doseganje poslovnih uspehov. V časih, ko majhno število rojstev in smrti močno spreminja demografijo prebivalstev, se eno pomembnih vprašanj 21. stoletja glasi ‘Kdo bo sestavljal sodobno delovno silo?’, še bolj pomembno pa je vprašanje ‘Kdo si jo bo lastil?’. Naš indeks najboljših zaposlovalcev kaže, da je družba Lenovo že pripravljena na prihodnost,« je povedal podpredsednik Universam Asia William Wu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku