Računalništvo, telefonija
25.05.2018 16:06
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Podaljšajte domet vašega brezžičnega usmerjevalnika za manj kot 12 evrov!

Ojačevalnik brezžičnega signala Xiaomi WiFi Amplifier Pro bo poskrbel za dober sprejem po celotnem stanovanju.
Ojačevalnik brezžičnega signala Xiaomi WiFi Amplifier Pro bo poskrbel za dober sprejem po celotnem stanovanju.

Mobilne naprave in prenosne računalnike zaradi njihove zmogljivosti in večopravilnosti uporabljamo že na vsakem koraku, zato bodo te tudi letos deležni izjemnega tehnološkega razvoja. Ker pa je za njihovo nemoteno delovanje ključen zanesljiv dostop do interneta preko domačega brezžičnega omrežja, je zelo pomembno, da je jakost signala Wi-Fi vedno dovolj visoka. Ker pa to v stanovanjskih hišah zaradi debelih zidov, velikih razdalj, večjega številna nadstropij ni vedno mogoče doseči, je ključnega pomena, da si priskrbimo ojačevalnik brezžičnega signala. To drži tudi v primeru, da bi radi do svetovnega spleta dostopali na domačem dvorišču ali celo vrtu.

Če za dober ojačevalnik brezžičnega omrežja Wi-Fi niste pripravljeni odšteti veliko denarja, ima spletni trgovec Cafago pravo rešitev za vas. Na spleti povezavi https://www.cafago.com/en/p-pas0049b-us.html?aid=niske lahko namreč ojačevalnik brezžičnega signala Xiaomi WiFi Amplifier Pro kupimo že za 11,32 evrov, pri čemer je poštnina pošiljanja v Slovenijo tako kot ponavadi brezplačna. Za to bomo morali le vnesti promocijsko kodo »AMPAS00« (brez narekovajev) pred zaključkom nakupa. Z nakupom pa ne smemo preveč odlašati, saj akcija traja le do 15. junija.

Ojačevalnik brezžičnega signala Xiaomi WiFi Amplifier Pro je kos tudi najzahtevnejšim nalogam, saj podpira hitrosti prenosa podatkov do 300 megabitov na sekundo. Ta izdelek je združljiv z večino usmerjevalnikov, ki so na voljo na tržišču, sama povezava je izjemno enostavna. Za to namreč zadošča, da ojačevalnik brezžičnega signala priključimo v električno omrežje, ga postavimo blizu našega usmerjevalnika in počakamo da prične utripati rumena dioda, skeniramo kodo QR in namestimo namensko aplikacijo ter dodamo napravo glede na navodila na zaslonu. Ko bo postopek zaključen in naprava povezana, se bo barva diode iz rumene spremenila v modro.


Prijavi napako v članku